EsraKadir-25 Minikomoms şehir hastanesinde Zehra deniz zor ve gülsün Özbay var özelde Demet say ve Fatma aydın var şehir hastanesindekilerin ikiside çok iyi gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz
Derya2109 EsraKadir-25 özeldeki hümeyra nasıl acaba ben fatma aydına gittim ama sanki çokda iyi bir doktor değil gibi
EsraKadir-25 Minikomoms hafta sonu için randevum var 495 lira muayene 10.000 de sezaryen ücreti allah hepimize kolaylık versin inşallah
sclnrb Minikomoms bende Erzurum’a doğum için ailemin yanına geldim özelde Fatma hanıma gidiyorum tavsiyeler üzerine. Çokta memnun kaldım. Muayene ücreti 495 lira
_myzeynepsmile__ sclnrb özel buhara demet hanım sigortam olmadıgı için dogumum 10 bin liraya geldi 13 gün önce 2 serzeryan oldum ikisindede demet hanıma gittim cok memnunum
Derya2109 _myzeynepsmile__ hiç fatma hanıma gitmişmiydiniz herkes iyi diyor ama bende pekde iyi bulamadım demet hanım nasıl yardımcı olurmusunuz biraz
EsraKadir-25 Minikomoms amin ben pazartesi sezeryana giriyorum sağlıkla kavuşalım çok farklı duygular içindeyim
Bsrkc Minikomoms Talep oluşturun açılınca size bilgi gelir. Ben sorunsuz bu zamana kadar aldım. Randevular genelde 10 da açılıyor.
EsraKadir-25 Minikomoms Zehra hocayaysa eğer tatilde olduğu için bulamayabilirsiniz diğerlerini de eşim sağlıkçı olduğundan direk kayıt yerinden alıyoruz
Gokce71 Minikomoms sabah saat 7-8 gibi gidip giriş yaptırabiliyorsunuz. Randevu bulamadığımda öyle yapıyorum bende.
Minikomoms EsraKadir-25 randevu sisteminde randevular bulunmamaktadır diyordu, bende talep oluşturdum bekliyorum
Minikomoms EsraKadir-25 amin inşallah sağ salim sağlıkla geçer dogumunuz inşallah 🥰 bebisimize de hayırlı olur yeni hayatı ❤️👼