• Gebelik
  • Qan azlığina yaxşı təsir edən qidalar?

xeyalee Kara üzüm yeyin, karabaşak pilavı, kırmızı et tüketin mutlaka. Bende de kan azlığı vardı ben ilaçsız bunlarla normale saldım. Karabaşak sizler qreçka diyorsunuz ondan😊

xeyalee eyni dərdi məndə çəkirəm nə edirəmsə düzəlmir🤦🏻‍♀️

Hhbnhbnjvv sağolun sizde İnsaAllah
Beli normalda 6oktyabr olmalıdı ama mende erkən doğum elameti var ciyər iynəsi vurdurduq bu hefte

Hhbnhbnjvv Allah yaxşı həkimlərlə qarşılaşdırsın bizi ❤️💕 çox önəmli şeydi. Yaxınım yanında işləyir. Çox rahatam. Arxayınam. 9 ay və bundan sorakı hamiləliklərimdədə ona üz tutaram. İnşallah

Qırmızı ət əsas artırır. Mən yeyə bilmirəm,sevmirəm deyə dərman içirəm. Amma ki meyvə -tərəvəzimi hər gün əksik etmirəm

xeyalee Salam, Dəmir içirsiz? Vitamin kompleks içində bəlkə var

xeyalee necə həkimdir?xestexanin şəraiti uşağa xəstəyə baxım necədi?birde keysəriyyə əməliyyatını neciye edir?

xeyalee
      Mendede var idi derman yazdı həkim.Dedi qan faizin aşağı düşüb.

Melodimm yox yandan vurulur 3ampula birden çəkilib vurulur sabahısı gün de eyni saatda yenə 3dene bir vurulur

xeyalee

Demir eksikliğine bağlı kansızlık varsa gebelikte mutlaka demir ilacı kullanmak gerekir. Bunun dışında kırmızı ette demir çok bulunur. Karaciğerde de demir çok bulunur ama karaciğerde yüksek düzeyde A vitamini bulunduğundan ve yüksek A vitamini bebeğe zararlı olduğundan ciğer yenmemesi gerekir.
      Ayrıca kırmızı et yediğiniz zaman yanında yoğurt gibi süt ürünleri yemeyin, bunlar demirin emilmesini engeller. Siyah çay da demir eksikliğine neden olabilir.

xeyalee değeriniz kaç? Ben 5 tane kan iğnesi vuruldum, sonra bir hafta sabah akşam kan şurubu içtim (ferplex) beslenmeme normal devam ettim özel bir şey yemedim. Kan değerim 9,45ten 10,38′e çıktı