Merve3801 Merhaba herkese benimde bir sorum olacak 29+3 haftalığız 2 gündür karnım aşagı indi böyle bir durum yaşayan var mı telaşlanmalı mıyım
Zehross03 Merve3801 ağrın sancın yoksa pozisyondan olabilir benimde bazen ucunda duruyo göbeğimin bazen göğsümün altı şişiyo tam tersi 🤣
bdonmeez Merve3801 benim karnımda asagıda 28+6 ve bebek doğum pozisyonunda doktorum şuan böyle olması önemli değil son 1 ayda ki pozisyon önemli dedi bende cok önemsemedim
Zehross03 Ozge111 bu sancı anlamınamı geliyor acaba ya benimde sağ tarafı çok sevdi başından beri orda dağ gibi oluyo 🤣 döndümü bebeğiniz baş gelişlimi acaba
Ozge111 Zehross03 evet yalancı sancıymış galiba oda burda okuduğum kadarıyla bebeğim döndü mü bilmiyorum en son 24 haftada gitmiştim doktorum izine ayrılmış önümüzdeki çarşanba gidicem
yenibirannis Zehross03 en son 26 haftalıkken hala dönmemişti yan duruyodu paşa bey💙🥰 5 ağustosta bakıcaz bakım dönmüş mü
Zehross03 yenibirannis ayy inşallah dönmüştür ya ben hissediyorum aşşağıya ayaklrıyla vuruyor 28+2 dönmedi
yenibirannis Zehross03 dönmesin ya benim zorunlu sezeryan baş assagı olursa normal doğum olur diye korkuyorum 😏
Zehross03 yenibirannis haa ozaman başka anladım canım benim ilk doğumum normal olsın istiyorum çok korkuyorum sezaryenden ama nasıl isterse öyle geliyor tabi