yenibirannis 28+1 olduk oğluşla geceleri bol hareketlenme bel ağrısı ve bol terleme vajina baskısı ve ağrısı yasıyoruz sizlerde son durumlar nedir yalancı sancılar basladımı nası gidiyo buyrun sohbete 😇
Ozge111 yenibirannis 28+4 olduk çok şükür bebeğim sürekli sağ tarafıma toplanıyor orda taş gibi oluyor karnım da sürekli sert bide çok fazla oturamıyorum sırtım ağrıyır
Youngmotherr yenibirannis 36+2 yim normalde de erken doğum riskim vardı şimdi bebişi tutamıyorum sanırsam bugün gelecek doktor herhangi sancın olursa gel demişti 2 gündür kendim sancımı evde çektim şimdi dayanamıyorum galiba gelmek istiyor oğlum 🥲
yenibirannis Ozge111 Bnmde belim agrıyo kasıgıma kramp giriyo normal yazıyo nette ama yalancı sancımı bilmiyorum
Zehross03 Ozge111 bu sancı anlamınamı geliyor acaba ya benimde sağ tarafı çok sevdi başından beri orda dağ gibi oluyo 🤣 döndümü bebeğiniz baş gelişlimi acaba
Ozge111 yenibirannis evet bnde araştırdım burda da baya baktım normal diyor herkes yalancı sancı da yazan olmuş doktora haftaya gidicem iple çekiyorum resmen
yenibirannis Kubrakarahan yalnız değilmişim biraz önce başladı bnde ama şiddetli değil sizin nasıl ne zamndan beri var☺
yenibirannis Ozge111 bnm daha 5 ağustos muayene nette kasık bel sırt agrısı karın yanları ağrıması normal yazıyo bebek büyüyüp agırlık yaptığı içinmiş sıan geçti zaten üşüttüm yada olcak artık alışmamız lazm ☺