Ozlmmm Sibeltolga Ben 50 kiloyla hamile kaldım, şuan 65 kiloyum 35+3 deyiz 🙏🙏 ben bu aralar yürümeye başladım yavaş yavaş o bile yoruyor hemen nefes nefese kalıyorum 😀
Sibeltolga Ozlmmm iyi 15 kilo almıssın yine sen yine ıyısın hayrlısı olsun cnm allahn izniyle dogsun inş
Sibeltolga Ebrufarid kazım karabekir tarafındayım aslında bi ev vardı zamanında bilseydm verrdm numarasını sana
Maviii Sibeltolga aman sen benim yürüdüğüm yolu görsen oturup şükredersin yollara 😂😂 yol çalışması yapılıyor düşünebiliyor musun yol 😁😁 belediye işçileriyle kanki olacağım nerdeyse.. yok dağ bayır normal yol yok beee 😂😂 bu arada yokuş filan çok işine yarar bol bol in çık 😊
Sibeltolga Maviii kız yokus cok dik ama dogururum oralarda erkenden allah korusun korkuyorum sende dikkat et o yollar cok skntılı
Maviii Sibeltolga ben 77 ile hamile kaldım 7 kilo aldım bak 😊 39. haftadayız 😊 bebişte 3.5-4 kilo arasında şu an kaç bilmiyorum 😊 kendini aktif hissediyorsan durma hiç yerinde 🤭 nerde hareket orda bereket💜👌🏻
Deryakaya1802 Sibeltolga 29. Haftadayız canım 10 kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın ne güzel diyolar 🌝 Sadece karnım büyüyo gibi. Hem kendini iyi hissedersin hem de yavaş kilo alırsın. Yürümesem şimdi 20 kilo almıştım kesinlikle boğazıma biraz düşkünüm de 😁 Eğer müsaitse tabi yürüyebileceğiniz yer mutlaka başlayın derim ben 5.haftadan beri yürüyorum 😊
AlininAysesii Fit 365 uygulamasını indirebilirsin, yürüdüğün yolu ve yaktığın kaloriyi bildiriyor güzel uygulama.
Ebruuuu64164 Sibeltolga kulaklığınızı takın bir parkta tur atarak yürüyün 🤷🏻♀️Her zaman birini bulmak imkansız