Sibeltolga Kızlar istanbul ümraniyede oturuyorum normal doğum için yspılması gerekenlerde kimin yazısını okusam yürümek yazıyor 16+2 yim yürümeye karar verdim yarından itibaren evde otur otur hortladım keske bi hamiş yürüyüş arkadaşım olsa 😕Bide adım sayar ıphoneler için hangi uygulama kulanıyorsunuz
Ebrufarid Sibeltolga suan orda değilim. Ama 1 kaç aya tasincaz kısmetse bulurum sizi beraber yürürüz olmazsa😊 inşallah
Maviii Sibeltolga kulaklığını tak tek başına yürü tempolu emin ol daha güzel,, hele yürüyüşünü park etrafında yaparsan daha güzel olur senin için, ayrıca kilo alımınıda durdurur yürüyüş her açıdan şyi yani 😊
Deryakaya1802 Sibeltolga ben en başından beri tek yürüyorum 😊 Oh mis gibi temiz hava, güzel müzikler. Adım saymıyorum en az 1 saat yürüyorum canım hergün. Biri olsa daha iyi olur belki ama tek başına da güzel oluyo 🤗
Sibeltolga Maviii koz cok güzel söylüyosunda ah oturduğum yeri bi görsen ormanın karsısı arka tarafımda dik yokuş eşimde kızıyo tek yürümeme 😏
Sibeltolga Deryakaya1802 dimi sabah kalkarm temzliğimi yaparım yururum hergün bi saat sonra eve gelir yemeğimi yaparım
Sibeltolga Deryakaya1802 kac haftadasın kac kilo aldın iyi oluyo dimi eşinde destek veryodur kesın bnmki cıkma cıkma otur evde derede köpekler var seni yerler diyo 😪 Ormandan inerler dereden inerler diyo
Maviii Sibeltolga aman sen benim yürüdüğüm yolu görsen oturup şükredersin yollara 😂😂 yol çalışması yapılıyor düşünebiliyor musun yol 😁😁 belediye işçileriyle kanki olacağım nerdeyse.. yok dağ bayır normal yol yok beee 😂😂 bu arada yokuş filan çok işine yarar bol bol in çık 😊
Deryakaya1802 Sibeltolga evet canım öyle yap havalara hiç aldırış etme 😊 Hergün yap mutlaka. Faydası çok
Deryakaya1802 Sibeltolga 29. Haftadayız canım 10 kilo aldım ama görenler hiç kilo almamışsın ne güzel diyolar 🌝 Sadece karnım büyüyo gibi. Hem kendini iyi hissedersin hem de yavaş kilo alırsın. Yürümesem şimdi 20 kilo almıştım kesinlikle boğazıma biraz düşkünüm de 😁 Eğer müsaitse tabi yürüyebileceğiniz yer mutlaka başlayın derim ben 5.haftadan beri yürüyorum 😊
Ozlmmm Sibeltolga Yediklerine dikkat edersin, yürürsün hafif hafif o zaman sıkıntı olmaz. Bünye meselesi birazcıkta. Kilo almıyım diye çok yorma kendini nacizane fikrim
Maviii Sibeltolga ben 77 ile hamile kaldım 7 kilo aldım bak 😊 39. haftadayız 😊 bebişte 3.5-4 kilo arasında şu an kaç bilmiyorum 😊 kendini aktif hissediyorsan durma hiç yerinde 🤭 nerde hareket orda bereket💜👌🏻
Ozlmmm Sibeltolga Ben 50 kiloyla hamile kaldım, şuan 65 kiloyum 35+3 deyiz 🙏🙏 ben bu aralar yürümeye başladım yavaş yavaş o bile yoruyor hemen nefes nefese kalıyorum 😀