Laliin1 e_blue_sky_a gittim zeynep kamil de illede sonuç gostermek için randevu almak lazımmış ilk kez gittim. Sonuçlarını dün aile hekimine gosterebilirsin demişti aile hekimi de anlamadı kadın doğumcuna goster dedi. Bakan olmadı yani
Laliin1 __mom1 tesekkur ederim Allah razı olsun 🤲sonuç gostermek için gittim randevu istediler illede bakmadılar
e_blue_sky_a Laliin1 acil kadın doğuma gitseydin canım. Ben bayramda okmeydanı SSK nin aciline gittim de ne güzel ilgilenmislerdi.
Laliin1 e_blue_sky_a gittim bunu doktor ne diye istedi zaten aşın 28 de olmuş aşın 35 haftalık olmussun sebep neydi diye sinirlendiler anlamsız bir sekilde randevu alıp doktora git dedi saçma sapan işler
e_blue_sky_a Laliin1 benim çok şükürler olsun ki okmeydanı SSK da doktorum var kapısını çalıp randevu alamadım desem hemen barkod al gel der. Doktoruna denk gelmek gerekiyor
Laliin1 e_blue_sky_a şanslıymışsınız benim hiç bir yerde nasibim yok her işim zor meşaketli olur mutlaka 🫠
Kubare134 Laliin1 benimde öyleydi iğnenin etkisi üç ay sürüyor 12. Haftada lekelenme sonucu uyuşmazlık iğnesi yapıldı.. İndirect hooms pozitif çıkması normal korkmayın Allahın izniyle
Laliin1 Kubare134 Kubare134 Allah razı olsun içim bir nebze rahatladı doğuma kalmış 1 ay kafası 2 hafta geriden geliyo denildiği için istedi sanırım doktor inşallah her sey normaldir 🤲🤲
Kubare134 Laliin1 sizi en iyi anlayanlardan biri benim sanırım psikolojim bozulmuştu pozitif görünce hamdolsun sonra negatife döndü iğnenin etkisi geçince ..size tavsiyem titreli baktırın tahlillerinizi .. Ayımızda aynıymış 🤍sağlıkla gelsinler 33 haftada mısınız
e_blue_sky_a Kubare134 merhaba benim de indirect coombs testim pozitif geldi. Yarın oranına bakacağız. Bana düşük sonrası ve suanki gebeliğimde 6.haftada uyuşmazlık iğnesi yapılmıştı ama pozitif çıktı suan 10.haftadayim. Bu konuyla ilgili tecrübeniz var mı acaba
e_blue_sky_a Laliin1 merhaba. Benim de bugün indirect coombs yani kan uyuşmazlığı testim pozitif çıktı. Doktor bunun hangi oranda olduğuna bakmak için Bi test daha istedi. Acaba sizde durum nedir doktor ne dedi testinizin açıklamasını öğrenebildiniz mi
Laliin1 e_blue_sky_a sonuç için ertesi gün gittik bakmadılar randevu olmadığı için randevu günüm yarın oyle kaldı. Yarın gostereceğim bende burda yazdıklarına gore zaten uyusmazlık iğnesi sonrası pozitif oluyormuş 3 ay koruyuculuğu olduğunu yazdılar
Kubare134 e_blue_sky_a biraz geç gördüm afedersiniz ✨ defalarca indirect cooms testim pozitifti iğnenin etkisinden dolayı pozitif çıktı etkisi 3 ay sürüyor dikkat edin üç ay sonunda inşallah negatife döncecektir.. Size ve bebişinize sağlıklı günler diliyorum 🧡
Minikki23 e_blue_sky_a Merhaba.Benimde iğne yapılmıştı erken haftalarda ,hala pozitif çıkıyor indirect coombs.Dün titreli baktırdım ⅛ çıktı.İğneyi yaptıralı 9 hafta filan oldu sanırım.Niye böyle bilmiyorum😔 Siz naptınız süreceniz nasıl ilerledi acaba
e_blue_sky_a Laliin1 hmm. Bana bugün doktorum negatif olmalı dedi. İğne olduğum için. Amaç negatif olması dedi. Pozitif olması tuhaf dedi doktora. Bakalım yarın gidin siz. Ben de yarın tekrar gideceğim hangi oranda Pozitif ona bakılıyormuş
Elifdddd Minikki23 kaç haftalıksın titre1/16 yı geçmediği sürede sıkıntı görmüyorlar yakın takşp ediyorlar doktor bana korkulcak bsey yok bebeğin anne karnında kanı bile değişiyor dedi sıkıntı olursa biz anlıyoruz dedi
e_blue_sky_a Minikki23 benim 1/32ye kadar yükseldi. 25.haftadan sonra nefatife döndü. 28de iğnemi oldum. Sizin de döner iğne kaynaklıdır inşallah