Laliin1 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. Hastanemi değiştirdim Bugün 35.haftadayım tekrar uyusmazlık testi yapıldı sonuç pozitif. Anti-t titrajı ¼ pozitif yazıyor. Bilgisi olan var mı ne demek oluyor çok tedirginim? yarın doktora gideceğim
Elenor Laliin1 iğneden sonra 3 ay pozitif çıkıyormuş drum söyledi aynı durum bende de var kan uyuşmazlığı
Nhlhmz11 Laliin1 o bişe değil , bende 28 de oldum, bebeğim doğunca bir tane daha oldum bebeğim de pozitifti
e_blue_sky_a Laliin1 benim 6da lekelenme oldu uyuşmazlık iğnesi yapıldı. 28de yine yapıcaz dendi. Ama şuan 9zum doktorum pazartesi yine bakacak uyuşmazlığa. Benim ikinci gebelik ilkim düşük. Sizin de ikinci gebelik mi 2.de kan uyuşmazlığı başa bela. Doktora neden yapıyorsunuz benim için mi dedim hayır bebek için dedi bebeğin kan hücreleri hasar görüyor gibi biseyler söyledi. Yarın erkenden gidin siz doktorunuza
Kubare134 Laliin1 benimde öyleydi iğnenin etkisi üç ay sürüyor 12. Haftada lekelenme sonucu uyuşmazlık iğnesi yapıldı.. İndirect hooms pozitif çıkması normal korkmayın Allahın izniyle
Laliin1 Nhlhmz11 benimde oyle oldu ilk doğumumda 28 de iğne oldum. Doğumdan sonra da bakıldı tekrar iğne oldu. Bu gebeliğimde 28.hafta da iğne yapıldı 35 haftalık test istedi doktorum sonuç pozitif yazınca iğne mi tutmadı kanlarımız mı karıştı noldu anlamıyorum sonuç normal mi yoksa kötü bir sey mi onu anlamadım stresten bayılcam
Laliin1 Nhlhmz11 zaten dünden beri stres altındayım usg de bebeğin kafası 2 hafta geriden govdesi de 1 haftada geriden denildi korkudan erken doğum yapmasam diye dua ediyorum bana dua eder misiniz 🤲
Nhlhmz11 Laliin1 tabiki ederim ama sen sakin ol , ultrasonda oluyor öyle şeyler bazen geri çıkıyor bazen ileri
Laliin1 e_blue_sky_a benim 3 sayılıyor ilkde boş gebelik vardı netleşmesi için 1 hafta bekletti doktor bebek sonradan gorulebilir diye boş gebelikten düşük yaptım kürtaj oldum her kanamamda iğne yapıldı. 2.olan canlı doğumumda da yapıldı. Merak ettiğim iğneden sonra pozitif mi olmalı yoksa negatif mi
e_blue_sky_a Laliin1 bilmiyorum ki canım. Kan uyuşmazlığı iğnesinin amacı negatif çıkarmak değil mi? Neden acile gitmedin kendini yiyip bitireceğine acile gitseydin uzak mı çok? Pazartesi ben de soracağım doktoruma merak ettim gerçekten
e_blue_sky_a Laliin1 internette test pozitif çıkınca annede antikor var demektir yazıyor. 4haftada bir test tekrarlanır bebeğin kansızlığına bakılır diyor demekki ayda bir bakıldığına göre sen rahat rahat uyu canım sabah da erkenden doktoruna git bize de yaz burdan harbiden çok merak ettim.
Laliin1 e_blue_sky_a gittim zeynep kamil de illede sonuç gostermek için randevu almak lazımmış ilk kez gittim. Sonuçlarını dün aile hekimine gosterebilirsin demişti aile hekimi de anlamadı kadın doğumcuna goster dedi. Bakan olmadı yani
Laliin1 __mom1 tesekkur ederim Allah razı olsun 🤲sonuç gostermek için gittim randevu istediler illede bakmadılar