Durulaylaylay NimetDilmen bende ilk haftadan beri akıntı ve ağrı var canm ama normalmiş doktorum öyle dedi
B-P-R NimetDilmen çok Normal Canım Hiç Korkutma Kendini Benim İlk haftalar felaket karnım ayriyodu Bide üstüne de Adet gunumdu Çok sancı çekmiştim 14+1 Haftaligim şuan bile Ara ara Oluyo Karın Ağrısı Bebek Büyüdüğü için rahim büyüdüğü için çok normal Sarı akintin Olucak Doğuma Kadar O Herkesde Oluyo ama kahverengi Veya Kanama Yeşil akıntı kokulu akıntı varsa hemen doktora git ❣️ hepimize hayırlı doğumlar
NimetDilmen Durulaylaylay Benimde bqun akıntı ve hafif karın aqrısı başladı. 2 hafta sonra doktor randevumda. Sevindim normal olmasna canım senin kac haftalıkken başladı devam ediyo mu kac haftalık oldun?
Durulaylaylay NimetDilmen ilk öğrenmeden önce ağrımaya başladı canm bende adet olcam sanıyordum baktım günüm geçiyor hala olmadım test yaptım çıktı yani ilk haftadan bu yana ağrı var şuan 6+2 yim hala var ara ara
NimetDilmen B-P-R İcim rahatladı canım cok saqol 😊 ALLAH hayırlısıyla kucaqımıza almayı nasip etsin 🙏
Fadimeanne Bende 22+1 im ve kasık kısmında ağrım var 2 hafta snra kontrolün var bu durumda olan yada yaşayan lütfen yazsın.
Fadimeanne NimetDilmen amin inşllah sağlıkla gelsinler rabbim kucagımıza aldığımız günleri göstersin bide böyle ağrılar korkutuyor beni benö ilk gebeliğin düşük oldu böyle ağrı da olunca kokrtum bı geçiyor snra yine oluyor.
Olala Ben de 6. Haftadayım. Karnım hem ağrıyo hemde baştan beri şişkinliğim var doktor normal dedi siz de yaşıyor musunuz bu durumu? Sürekli bir halsizlik hali. Düşük tehlikesi var dedi sürekli uyuyorum yatıyorum ama yine de halsizim😔
NimetDilmen Fadimeanne Benimde ilk qebeliqim düsük oldu. Omdan en ufak aqri korkutuyo. ALLAH kucaqımızı boş birakmasın ilk çocuqum olcak ALLAH izin verirse 🙏❤
Olala NimetDilmen evet ara ara lekelenme gibi oluyor o yüzden progestan abaşladım günde 3 kez bir de iğne verdi haftada 1
Durulaylaylay NimetDilmen keseyi gördük kalp atışı için gün verdi sadece ama bebeği görüyorum filan demedi hiç zaten garip bi doktordu pazartesi gidicem başka bi yere inş sen gördün mü peki
B-P-R Medine55 Çok Aşırı Derecede Ağrın Varsa Doktora Görünmekte Fayda Var Ama Genellikle Bu Ağrılar Normal Oluyo Kanama Vs Olmadığı İçin Normal Karşılanıyor Dikat et canım Çok Yenisin Daha Dinlen çok ayakda Kalma Kendini Fazla Yorma ilk 3 ay Hep Yattım Hla da Uzanıyorum Valla ❣️🐣