Deviin Gizemengin35 bende onur beye gidiyorum benim sürecim biraz daha sıkıntılıydı bende memnunum daha önce can ve ekole gitmiştim inanın hiç gerekli değil
Dusenerler babyy__ kesinlikle katılıyorum bende pek memnun kalmadım ceysu hanımdan açıkçası ilgisi yok sadece ezberlemiş gibi anlatıyor geçiyor onur bey daha iyi daha samimi geldi bana
babyy__ Dusenerler bırakın anlatmayı umursamıyor bile hele ki telefonla ulaşmak ne mümkün sabah yazıyorsunuz acil diyorsunuz akşam 5 te dönüyor size.
Meeryem Reyhan3564 merhaba bende urla devlet hastanesine gidiyrn gayet memnunum ozel devlet hastanesi takintiniz yoksa eger siddetle tavsiye ederim doktorumdan da cok memnunum 😊
GulKeskin Meeryem devlette iyi doktorlar var da sezaryen değilse doğuma girmiyorlar maalesef çok üzücü ya devletteki doktorumun gireceğini bilsem devlette yapardım ama ebeler acımasız oluyor 😣
Og347- Cansun_133 çağdaş şahin doktor mukemmel biri +902323901762 bu numaradan eandevu aliyorsun canim ben bu doktorun sayesinde hamile kaldim tupletim kapaliydi ameliyat yapti 5 ay sonra aşilamayla iljinde hamile kaldim Cansun_133
Meeryem GulKeskin evet haklisiniz oyle ama bence doktor ekibinden de kaynakliyor nasip bakalm herseyin hayirlisi iyi dusunelim iyi olsun
Reyhan3564 GulKeskin haklısınız bugün devlet hastanesine kontrole gittim orada da kaydım olsun dedim ve aşırı memnun kaldım doktordan. Özeldeki doktorun demediği şeyleri söyledi
Meeryem anneoluyorum101 henuz dogum yapmadim ama hastane genel olarak sakin ve temiz bende o yuzden oraya gitmeye basladim
Sanemhansu0 mikmik_ hmm peki ebe kabul ediyorlar mı orda doğum yapmayı düşünüyoruz da eşimle eğer kabul ediyorlarsa
mikmik_ Sanemhansu0 evet kendi ebeleri de var, ayrıca ben dışardan birinden destek almak istiyorum derseniz ederler diye düşünüyorum. Doktorum bana Emine ebeyi önerdi, eski medicana ebesiymiş emekli olmuş biz onunla konuştuk mesela
Linaa90 Reyhan3564 çalışıyorsanız galen raporda çok sıkıntı çıkarıyor bilginize iş arkadaşım orda doğum yaptı oradan biliyorum
Linaa90 @“Ozo3535”#p28737648medicana çok iyi ama biraz pahalı dağlık sigortan varsa yada maddi durumun medicana bence ilk tercih