Annabelle Og347- Canım ben de Ege’ye gidiyorum ama ücretli muayene nasıl oluyor. Sen hangi hocaya gidiyorsun. Nasıl randevu alınıyor
Annabelle SenaaaNurrrr evet canım ama ücretsiz normal hasta olarak gidiyorum. Özel hocadan ücretli randevu nasıl alınıyor bilmiyorum
SenaaaNurrrr Annabelle arkadaşım 9 eylüle gitti ve hiç memnun kalmadı hijyen açısından doğum için oda sıkıntısından dolayı belki orası öyle değildir tabi. Bende egepole gidiyorum ama maalesef herşey çok pahalı olduğu gibi orası da öyle
Annabelle SenaaaNurrrr Egede doğum yapmış bikaç kişi tanıyorum öyle bi problem yaşamamışlar. Küçük bi ücretle özel odalar da varmış. Yenidoğan servisi çok iyi olduğu için tercih ediliyor genelde öyle duymuştum. Özel hastanelerde bu kadar geniş bi donanım yok. Açıkçası ben doğum konusunu pek düşünmüyorum daha çok vaktim var diye. Son aylarda planlarım artık 😊
Gumus25 Ozo3535 ben medicana da Cüneyt beye gidiyorum. Hastane çok güzel zaten temiz konforlu. Doktorların da çoğundan memnun herkes burada gördüğüm kadarıyla. Tavsiye ederim
turangiller babyy__ bende Mehmet hocaya gidiyorum gercekren çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. hayırlı olsun dogum zamanlarımızda yakın gibi 😍
Gizemengin35 babyy__ Bn tavsiye ile gitmiştim memnununm müdür yardımcım 1.5 yıldır ona gidiyor kafana bsy takılmi sorun dio en çok hoşuma giden sedyeden seni kaldrmasi çok kibar bir davranış bunu her Dr yapmıyor malesef
babyy__ Gizemengin35 ayyy evet o kadar kibar ki ayrıca ne zaman yazsam cevap veriyor ilgili her soruya cevap alabiliyoruz en azından
Elfve Reyhan3564 onur un Allah cezasını versin epidural istemediğim için berbat bi doğum yaşadım bana doğumda ısrar ettiler masaya yattım kalkmak istiyorum dedim hiç bi şekilde izin vermediler işkence çektim resmen sonr bana geldi sen ıkınmayı bilmiyorsun dedi eşimde öğretin o zaman işiniz ne dedi iyi o zaman doğurtalım dedi kızımın köprücük kemiği kırılmış bunu Çiğli devlette öğrendik berbat bi doğum oldu ve sonra şikayet ettim sağlık bakanlığına
Canimucizem Elfve çınarlı hastanesi baya rezalet bir yer zaten burda ovenler nasıl memnun kalıyorlar ben anlamıyorum malesef 1 yıl kadar oraya gittim salak gibi her seferinde beni tüp bebeğe çatlatma iğnesi ne yonlendirdiler surkeli normal yolla olmayacağını söylediler sürekli gereksiz tahlil yapan bir hastane her seferinde ağlayarak evime nasıl dondugumu bir ben bilirim rabbim çok şükür sonrasında doğal yolla nasip etti o kadar zamanım boşa gitti nasıl memnun kalıyorlar aklım almıyor
babyy__ turangiller evet canım dün gittik normalde 13+5 dim ama ultrasyonda 14 cıktı yuzde 90 erkek dedi çok uğraştı ama bizimki dönmüş totoyu 😂
defneveannesii_ Medicanaya gidiyorum doktorum Cüneyt bey kesinlikle gözüm kapalı tavsiyemdir kendisi. İşinde çok iyi bir hekim☺️ Muayene ücreti 1250₺ doğum da doçent ve profesör hekimlerde 31.500, operatör hekimlerde 26.700₺🤭