Ao526- Bride_6470 Trendyoldan hediye çeki şeklinde kart almıştım 😍 hızlı kargo hemen geliyor tavsiye ederim 😍 Hatta annemle babama da anane dede oluyorsun yazılısını almıştım. Yılbaşına yakındı hediyeni vereyim hemen dedim 🙈 videoya kayıt aldım zaten hep duygu seli şaşkınlık 😍🥹🥹 şimdi son 12 günümüz kavuşmaya 🥹
runkli0606 Bride_6470 ben şoka girmiş vaziyette ben hazır değilim hergün hergün en sonunda bıraktın bebeği karnıma diye hamileliği kabullenememiş vaziyette ağlayarak kavga ederek müjdeledim 🤣🤣🤣 ama şimdi ondan çok istiyorum😍
anneoluyoruuumm16 Bride_6470 benden önce biliyor gibiydi eşim. Sırf supriz yapmak için o ise gittiğinde doktora kayinbabamla gittim. Ama yine de yakaladı bizi ve telefonda öğrendi 😄
Honeyss Benim reglim geçilmişti normaldede olduğu için ben eşime sordum test yapayım diye o da yapma felan demişti ben dinlemedim annemlerdeydim o gün eczaneye gittim aldım eve gelince yaptım anında kopkoyu iki çizgi hemen koşarak eşime gösterdim jdkdjdkd
miniklerinannesii00 Dneglr benim 2. Denemem ilk denememde 10. Günde yapmıştım yine çok silik çıkmıştı geç tutunma olduğu zamanda idrarda çıkmayabiliyor. Kan daha net oluyor
Dneglr miniklerinannesii00 anladım canım inşallah kanda cıkar ama bugun benim fena midem yanıyor nedense durup duruken yanmaya bsladı 2 gündür böyle oluyor aksamları neden bilmiyorum
turkuaz_ Bride_6470 gercekten öyle oldu ama benimkisi bırazda manifest gibi bişey oldu daha önce 2 düşük yaşadım ama hep hayalimde doğum gününde süpriz yapmak vardı dediğim gibi o yüzden böyle bi enerjiyi üstüme çektiğimi düşünüyorum
CemrePektas Bride_6470 işteydi aradım dedim hamileyim, ben sana demedim mi bir kereden bişey olmaz deme aha oluyor dedim haklıymışsın dedi 😂😂