miniklerinannesii00 Bride_6470 hep istediğim birşeydi ama yaşayamadım. Tüp Bebekle oldu bizim bebişler kan testinin 2 gün önceden gebelik testi yapmıştım arayıp direk söyledim o heyecanla 😅
Yazmelegi_ Bride_6470 pasta yapıp ustune baba oluyorsun yazmak isterdim ama doktor bize sürpriz yapti
Dneglr miniklerinannesii00 canım kacıncı gun embryosu kacıncı gün bakmaya basladın testlere ben 7. Gündeyım erken gebelik testim negatif
Zelihaa23 Ben surpriz yapamadim ki test yaptim hemen sonucu aldi beni kovdu lavabodan kapiyi kitledi bana o surpriz yapti hamilesin diye 😅
miniklerinannesii00 Dneglr benimkiler 5. Gün embriyosuydu. Ama 7. Gün erken pozitif olsa bile ilk önce kana sonra idrara geçiyor. Ben 10. Gün yaptım pozitifti .
2prenses_masal-oyku Bride_6470 ben eşim nöbetten gelince kızıma verdim kutuyu içine koydum testi verdik gözleri doldu gülmeye başladı sonra 😂 bide ben diyodum ikinciyi düşünmüyorum falan diye bugün dedim aynısını gülüyo bana pis pis😂😁
Bahardp Hastaneye kan testi yaptırmaya gittik birlikte,sonucuda telefondan bakıp ikimiz aynı anda öğrenip sevincimizi birlikte yaşadık o anı telefonu karşımıza koyup videoya aldım bu şekilde çok güzel bir anı oldu bizim için.
turkuaz_ Bride_6470 hep hayalim doğum gününde süpriz yapmaktı tesadüfi bi şekilde doğum gününde süpriz yapmış oldum . 6 şubat depreminin olduğu dönemdi öncesinde birliktelik oldu ancak depremden sonra olmadı çünkü çok üzgündüm o dönem depremden dolayı hiç istemedik yapmak( bursada yaşıyoruz) sonra ayın 19 u akşam yemeğe gidicektik ben hazırlandım eşimde hazırlandı tam çıkıcaz aklıma geldi niye adet olmadım ben ya dedim uygulamaya baktım 4 gün gecıkmış evde test vardı bi yaptık pozitif . Yemeğe değil hastaneye gittk kan verdik 4 haftalık olmuş bile . Şimdi 25 buçuk haftalık oğluşumuzlq doğumu bekliyoruz
kuzeymomsss Bride_6470 WhatsApptan kaset testin fotoğrafını atmıştım😂 çünkü daha 28 günlük evliydik ve olayın şokundaydım😂😂
turkuaz_ Bride_6470 gercekten öyle oldu ama benimkisi bırazda manifest gibi bişey oldu daha önce 2 düşük yaşadım ama hep hayalimde doğum gününde süpriz yapmak vardı dediğim gibi o yüzden böyle bi enerjiyi üstüme çektiğimi düşünüyorum