nur__a Silaygc2110 doddobebekgenc instagram sayfasından. Ama biz gidip görerek aldık. Aynı takım başka mağazalarda daha pahalıydı burası uygun diye tercih ettik.
Silaygc2110 nur__a mobilyada görmek daha mantıklı geliyor banada eğer imkan varsa bir sürü para veriyoruz kalitesi önemli tabiki . Hem orta derece uygun hem de güzel kullanışlı olması işte ahh ahh nasıl bulucaksam 😂😂
nur__a Silaygc2110 Tamamı mdf istiyorsanız bu fiyatlara bulmanız imkansız. Öncelikle buna karar verip ona göre bakmanızı öneririm. Uygun fiyatlı mobilyalar arkası sunta önü mdf oluyor, benim aldığım da o şekilde.
NewMom__ Silaygc2110 malesef bazıları inanılmaz pahalı yaa. Bende sizin gibi çok fazla para vermek istemiyorum sadece 3-4 yaşına kadar yatabileceği bir şey için ee zaten yeni doğduğu zaman bizim yanımızda yatacak daha çok. 3 yıl kullanabileceğim bir şey sadece. 🤷🏻♀️
minikmelegim_ NewMom__ 3 yaşındaki kızımın odası bu. 6 kapaklı bir gardrop yaptırdık. Bir tarafı yüklük bir tarafı yetişkine göre raflı ve askılı bir tarafı da bebek gardrobu gibi iki kapaklı küçük iki askısı ve iki çekmecesi var. 4 sene önce 7.000e yaptırdık mdf ürün. Yatak başlığı ve çerçevesi (bizim bazamız vardı onu kullandık) bir de 4 çekmeceli şifonyere de 2500 verdik diye hatırlıyorum 1 sene önce. Yatak 2800 dü. Şimdi doğacak bebeğe de park yatak aldık. Park yataktan çıkınca ona da baza alacağız. Perde değişecek işte rustik model yaptıracağız insallah resimdeki gibi
NewMom__ minikmelegim_ ayy hepsi çok güzel ama kızınızın odasına bayıldım tam çocukluk hayallerime uygun oda😂
18122022 NewMom__ görsel atamadım burdan ama 3 kapaklı dolap buyuyen beşik ve yatağı 10 bine aldık.sepet beşik 2 bin bebek arabası ve puset 3 bin 700💙💙
-Minikalbim-1 Daisy0000 ne kadar önce sldınız çok uygun geldi fiyatı bana? Birde dekor yastıkları ve küçük tabloları nerden aldınız paylaşırsanız çok sevinirim
Cey_Cey_ Daisy0000 ay aynı model bizimde dün kuruldu güle güle kullanın biz baby mall den çekiliş günlerine denk getirdik 9000 ne düştü fiyatı
Hicranbeyazkan NewMom__ !! 23 bin küsürdü şuan 30 bin olmuş ağustos 21 i gibi gelecek bakalım [https://mutluresim.com/images/2023/07/19/nb7Owm.png](https://)
yilmazs06 Ben de ankara sitelerden valencia takım mdf aldım 4 kapılı gardrop şifonyer ve karyola yatağı 28 bin
minikmelegim_ NewMom__ boyasını halısını stickerlarını kendisi seçti :) istediği gibi olsun dedik biz çocukken nerde böyle odaa 🥰
Humakus345cnm Fuhrer bende aynı düşüncedeyim dolap şifonyer ve baza almayı düşünüyorum park beşik aldım yanımda kullanabilmek için 🤍
Em16 NewMom__ biz 4 kapaklı boyu 210 cm dolabı 6100 e aldık şifonyeri 1728 e aldık. Beşik olarakta ahşap beşik tercih ettim 1800 dü oda. Hepsi 9628 TL tuttu ☺️