NewMom__ Kızlar bebek odalarınızın görsellerini ve fiyatlarını paylaşabilir misiniz? Ben aldım ama henüz kurulmadı. Siz neler aldınız? Almamış arkadaşlarımıza fikir olur🌸
minikmelegim_ NewMom__ 3 yaşındaki kızımın odası bu. 6 kapaklı bir gardrop yaptırdık. Bir tarafı yüklük bir tarafı yetişkine göre raflı ve askılı bir tarafı da bebek gardrobu gibi iki kapaklı küçük iki askısı ve iki çekmecesi var. 4 sene önce 7.000e yaptırdık mdf ürün. Yatak başlığı ve çerçevesi (bizim bazamız vardı onu kullandık) bir de 4 çekmeceli şifonyere de 2500 verdik diye hatırlıyorum 1 sene önce. Yatak 2800 dü. Şimdi doğacak bebeğe de park yatak aldık. Park yataktan çıkınca ona da baza alacağız. Perde değişecek işte rustik model yaptıracağız insallah resimdeki gibi
18122022 NewMom__ görsel atamadım burdan ama 3 kapaklı dolap buyuyen beşik ve yatağı 10 bine aldık.sepet beşik 2 bin bebek arabası ve puset 3 bin 700💙💙
Silaygc2110 runkli0606 bizde oda yaptırıcagız da hangi mağazada yaptırdınız acaba. Birde böyle beşikli değilde direk yatak olarak alacağımız modeller varmı 😊
vanilyali99 Ben samsorinin mdf takımını yaptırdım 4kapili ve sifonyer yatak var 30bintl kendi mobilyacimiza 🌸 snra zam gelmiş 58bin olmus Ben mayısta aldim daha kurulmadı tabi nasipse haftasonu
runkli0606 vanilyali99 mdf olduğu iyi olmuş hazır mobilyalar suntalam 2 kere sökülüp takılsa dağılıyor benimkide mdf
runkli0606 Silaygc2110 model çok istediğiniz gibide yaparlar bu ilerde beşik kısmı kalkıyor 90×180 yatak oluyor kenardakilerde 2 adet komodin zaten alıp yere koyuyorsun
runkli0606 Silaygc2110 mdf çok sağlam fiyat değişmiştir mutlaka ben 3 ay önce teslim aldım erken davrandım biraz
NewMom__ Fnyuy Maşallah çok güzell ama 61 bin versem kullanmaya kıyamam çocuğu da yatırmam içine herhalde 😂
Silaygc2110 runkli0606 anladım muhtemelen değişmiştir . Ben direk böyle yatak gibi olan modellerden alıyım istiyorum beşiği zaten var ekstra yer kaplamasın odam çok küçük çünkü .
nur__a Silaygc2110 doddobebekgenc instagram sayfasından. Ama biz gidip görerek aldık. Aynı takım başka mağazalarda daha pahalıydı burası uygun diye tercih ettik.