Prensesim77 Maviii Hmm sağol cnmm 37. Haftama girdiğimde her gün 1 bardak mı içeyim ? Yoksa Doğum yapacağım gün mü?
Maviii Prensesim77 ya suyunu içende var içmeyende var, ben sancın başladığında içiliyor diye biliyorum.. net bilgi veremiyorum canım bilmiyorum 🤷♀️
Gmsbahar Prensesim77 sakin icme oyle hergun bi bardak sancin ciktigi zaman gercek sancin ozman suya koyucan bi yudum icebilirsin o sudan dogum yaptiktan sonrada sudan cikartip kurutucan rahminde toplicak kendini o ot gibi
Deniz34 Ygtzynp yok zaten yatar yatmaz hastaneye suyumu patlattılar o kadar dayanmazdı bebek. Bide bebekte suni sancının stresi oluyor yani bebeği suni sancı yoruyor
AlyaDerin21 Yaa bnm kafam çok karıştı ben eşimden istedim, getirdi bana ama bir bardak sıcak suya bir tutam koyup çay gibi içiliyormuş Yani paketin arkasında öyle yazıyor şuan 36+5 günlüğüm dedim 37 haftalık olunca hergün 1 bardak içerim diye düşünmüştüm öyle değilmi sizce
yesim9401 AlyaDerin21 hayır sürekli içilen ve parçalara ayrılan bisey değil . Onu düzenli sancılar basladginda suya koyyp dua okumak yeterli istersen 1 veya 3 yudum iç çok az yani
AlyaDerin21 yesim9401 Hmm sanırım eşim yanlış getirmiş çünkük getirdiği şey çay gibi demlenip içiliyor😦
tomurcukannesi Mvicik evet sancın başlayınca koyuyosun yada suyun gelince. Doğum başlayınca kısacası. Doğum bitincede çıkarıyosun