2405 Mvicik canım halam yapdı suyu geldıgınde koydu hatda içende var tabi içebiliyor ama suya koydu hastaneye gidene kadar yanındaydı Doğuma bile aldı bide Dualar okunuyor canım
Dygs Mvicik olmazmı oldu cok şükür. Ebeler bile sasırdı ilk dogumda kısa sürede bu kadar açılma olurmu demişlerdi
Dygs Deletedmom00012 tabiki. Sancım baslayınca attım çantama tabi o telasla neyin içine koycagımızı falan düşünmemiştim leğen aradık durduk 😀
TubaAdgzelzaslan Mvicik canım benim bi akrabam almış suya koymayı unutmuşlar kız Doğumda ölümden döndü resmen sonra akıllarına geldi de suya koydular ondan sonra düzeldi tehlikeli şeyler bence hiç deneme derim en güzeli dua edip allahtan istemek
Mvicik TubaAdgzelzaslan buda zaten kutsal bisey canım arastırırsam meryem ananın ne demek olduğunu suya koymayınca bi etkisi olmaz zaten
Dygs Arkadaslar evde sizin adınıza koycak doğum yapınca hemen sudan cıkarıcak biri varsa evde de konulabilir. Ben suan hatırlamıyorum hangi duaları sureleri ama cok dua okudum üzerine sancın baslayıncada orta boy bi kaba hafif ılık suya koymanız gerekiyor alanı geniş olsunki cok açılsın ılık suda hızlı açılsın diye. Ben böyle duydum böyle yaptım şükür kolay bi doğum geçirdim darısı 2. Bebeğime 🤲🏻
Maviii Prensesim77 canım evet aktarcılarda bulabilirsin.. Lokman Hekimciler var ya oralarda.. araştırmak lazım her aktarda bulunmayabilir
Prensesim77 Maviii Hmm sağol cnmm 37. Haftama girdiğimde her gün 1 bardak mı içeyim ? Yoksa Doğum yapacağım gün mü?
Ayseguls Sancı başlamadan önce konulabilir mi? Suni sancı verilecekse suni sancısız başlamaz mı acaba
Kubrafatih Deletedmom00012 hiç farketmez normal bir küçük yoğurt kabı veya kavanoz olur.maksat kökün suya değmesi.