minikmucizeemaak Arkadaşlar merhaba 19+1 günlüğüz bugün, normalde her gün az çok hareket ve dönme hissediyordum 2 haftadır, dün ve bugün daha bir şey hissetmedim. Normal mi? Dönme de hissetmedim bir sorun mu var acaba ilk gebelik tecrübesizlik
MelodyFairy minikmucizeemaak canım ne olur ne olmaz acile git için rahatlasın burda moralin bozulmasın
Zehrabal1 minikmucizeemaak benimde ilk gebelik hemen hemen aynıyız aramızda iki gün var . Bende bazen hiç hissetmiyorum tık yok hatta bazen 4 5 gün hissetmedim oldu ama sonra tekrar hissettim . Daha erken olduğu için öyledir diye düşünüyorum . 25 . Haftadan sonra artık düzene girer diye düşünüyorum
262223-- minikmucizeemaak normal 22.23 haftada hissedersin haraketini 24.25 haftalarda günlük hissedersin zaten zamanla kilo aldıkça hareketini daha rahat hissedersin
minikmucizeemaak MelodyFairy Şehir dışındayım ya bi köy gibi yerdeyim acil de yok buralar da aklım takıldı
minikmucizeemaak Zehrabal1 Bende öyle düşündüm burda da bir kaç kere yüksek olmayan haftalar da 3 4 gün hissetmemek normal diye görmüştüm ama yine de aklım takıldı sormak istedim çok teşekkür ederim canım❤️
Zehrabal1 minikmucizeemaak benim de aynı ya insan ölse kimsenin haberi olmaz . Maalesef eşimin işinden dolayı köy gibi bı yerde yaşıyoruz ve burdan hastaneye 1 saat var .
minikmucizeemaak Kivircikkuala Çok çikolata oynamaz tersine 😂 Ya öyle sert tekmeler değil ama döndüğünü ve ara da pıt pıt hissediyordum çöl değildi tabi yeni yeniydi
Kivircikkuala minikmucizeemaak aşko üç yengem var 7 yeğenim var gördüğümde öğrendiğim de çikolataya karşı hareketlenme olduğu valla 😃
minikmucizeemaak 262223-- Çok net hissetmiyordum zaten ama dönmesini pıt pıt vurmasını arada hissediyordum tabi böyle tak tak değildi ama yine de insan evham yapıyor işte teşekkür ederim canım
262223-- minikmucizeemaak bazen durgun oluyorlar bir gün hareket etmez iki gün haraket eder bu dönemde bende öyleydim Genelde 31+1 olduk 😂 tekmeler yumruklar havada uçuşuyor hahaha
iremkoftercioglu minikmucizeemaak canım bende 19+6dayım bazen üst üste hissedip bazen 3 gün bile hissetmemek normalmiş
Ogretmenms minikmucizeemaak sağlık ocağı yakınsa eğer hiç bekleme git derim. Dopler ile kalp atışlarına hemen bakıyolar, en azından için rahat eder
minikmucizeemaak Ogretmenms Şehir dışındayım ve kendi yaşadığım yerde de ancak 20. Hafta da duyulur dediler cuma gideceğim Sağlık ocağına dönünce
momness minikmucizeemaak canım olduğum haftalar içerisinde düzenli bir şekilde hareket hissetmeyebilirsin bu normal riskli bir gebeliğin yoksa endişelenmene gerek yok mesela benim doktor kontrolüm yaklaşık 2:30 hafta sonra kontrole gittiğimde beş hafta üzerine gitmiş olacağım takip etmekte kendini ve bebek hareketlerini tabii ki fayda var ama boş kuruntu da yapmamak lazımUyuyor olabilir bu hafta iki gün boyunca ben de pek hissetmedim çok az hissettim ama mesela sonraki iki gün çok hareketliydi
minikmucizeemaak momness Çok şükür riskli gebeliğim yok bende 17+0 da gittim canım, 22+0 da direk detaylıya gideceğim
minikmucizeemaak Zehrabal1 Ben akrabalara geldim o yüzden böyle bir durum yaşadım canım köyü bir his yok içimde kötü bir şey hissetsem hemen giderdim de