dilarakerem01 serpilsu benim de 13 Eylül Şimdilik doğum normal görünüyor dedi Ben de zaten vajinal doğumdan yanayım inşallah öyle olur dua edelim birbirimize ❤️🩹
cevriye35_ Sanathanim Evet doğum yapmazsın açıklığın 1 cm dediler yatış vermislerdi kabul etmedim 12de dayanamadım yatışı kabul ettim 2 cm di akşam 5e kadar anca dogum yaptim
Sanathanim cevriye35_ ya benm ilk hamileliğim ama bu saat ortalamasına iyi diyorlar heralde🤨 ama bana buda uzun geliyor😄
cevriye35_ serpilsu Suyum gelmedi çok şiddetliydi uykumdan ağlayarak uyandım durulabileceğim gibi değildi direk acile gittik hatta hemşireler dalga geçiyordu 2 cmle gelmiş yatmış sanki bugun dogurcaksın demislerdi aksama dogurdum kendileri bile sasirdi
arsamveannesi 262223-- nefes darlığı egilip kalkmada zorlanmadan bahsetmicem bunlar normal ama benim cok şiddetli bilek ve parmak ağrım var acili kramp girer gibi ve gunlerdir boyle onun disinda baska sorun yok
Elif2424 arsamveannesi bende şuan 32 haftalığım ama kontrolüme daha var sezeryan olacağım sizce eylülün ilk haftasınamı gün verir
262223-- arsamveannesi benimde nefesim daralıyor yol yürüyünce biraz geceleri uyumada zorlanıyorum birde
cevriye35_ Sanathanim Bu iyi hali canım günlerce sancı çekenler var bi günde oldu bitti şükür ama kotu dusunme hic sancisiz dogum yapanlarda oluyor
arsamveannesi serpilsu sezeryan istiyorum ben yurtdışındayim ailem yanimda yok yani bilmiyorum normal icin kendimi yanliz hissediyorum dil de bilmiyorum
Mikoosu Kızlar konudan bağımsız bende 31 haftalık hamileyim az önce hazır süt içiyordum dibinde tortu gördüm ama 1 buçuk bardakta içtim bir sorun olur mu 😣
Rmysnrrr umudum23 inşallah tüm anneler dağlıkla kavuşsunlar, nts’ye girdin mi canım hiç? Yada çatı muaynesi falan ne zaman oluncak acaba 🫣🥶