Yorgn glz87 yanı 39 a kadr bekletme taraftarilar ben de 38 de alın dedim ciğer gelişimi daha önemli dedi( sanki ben önemli değil demisim gibi) gerçekten çok tuhaf dr lar var
Masalnesli Biomuallime salı günü bana verirler ozaman 36+3 oluyoruz bana verirlerse haber ederim buradan sana
Masalnesli Biomuallime canim ben gittim bugün 5tup kan aldılar yarın sabah gel anestezi görsün sonra gününü verelim dediler yarın belli olucak günü
Biomuallime Masalnesli günaydın bende bugün gideceğim 2 de randevum Banada aynısı derler o zaman çok teşekkür ederim 🥰
Biomuallime Masalnesli rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin , bende heyecanla bekliyorum bakalım ne diyecekler bu arada anestezi gördü mü sizi genel mi spinal mi
Nurseanne irem7 35+4, bundan sonra süreç nasıl işler merakla bekliyorum. Salı günü Oya hanıma randevum var
Masalnesli Biomuallime pes peseyiz belki aynı odaya denk geliriz sağlıkla kucaginiza alın inşallah 🤍🥰
Melek0606 glz87 aslan Burcu olucak oğlum da aslan burcu 11 Ağustos doğumla tam bir ilgi delisi 🫂 ve aşırı yaramaz😊
Biomuallime Melek0606 peş peşeyiz aynen hastanede mutlaka denk gelir😂 halimiz olursa İnşaallah yazarız oda numaralarını 😂
irem7 Nurseanne artık haftada bir çağırıp muayene sonrası nst ye alırlar. Doğuma kadar bu şekilde. Ben de İnci Kahyaoğlu’na gidiyorum çok memnunum.