Yorgn 2.sezeryan olacağım tarih verildi ancak daha önce de gelebilirmis.gun itibari ile 36+1 im.duygular karmaşık.var mı aynı gün doğum yapacak olan?
Nurseanne Yorgn ben de etlikte yapacağım inşallah vajinal doğum benimki. Doğumdan sonra haber verin mutlaka
Medine_yasar05 Biomuallime cnm gün verdiklerinde bana bilgi verir misiniz bende dün gittim kontrol 35 haftalık gün verecek misiniz dedim daha erken dedi bide zorunlu sezaryan olacağım 1 hafta sonra tekrar gel dediler ozaman gün verelim dedi haftaya gelince hazırlıklı ol dedi yinede anlamadım
runkli0606 Yorgn hayırlısıyla gelsin inşallah bende orda takipliyim ama normal dopum olacak sanırım umarım çok bekletmez 35.+5 haftalığım 37 - 38 de gelsin diye dua ediyorum çok ağırlaştım artık kendimi taşıyamıyorum
Medine_yasar05 Biomuallime ya sizede mi vermediler ben anlamadım zaten doktorları ben bir hafta sonra gitmek istemiyorum ama eşim doktor gel dedi diye sen de gideceksin dedi
Yorgn glz87 yanı 39 a kadr bekletme taraftarilar ben de 38 de alın dedim ciğer gelişimi daha önemli dedi( sanki ben önemli değil demisim gibi) gerçekten çok tuhaf dr lar var
Melek0606 glz87 aslan Burcu olucak oğlum da aslan burcu 11 Ağustos doğumla tam bir ilgi delisi 🫂 ve aşırı yaramaz😊