Hnd3535 Rabissssscee kayseride Tuncay özgün var prof fakültede aynı zamanda hoca , ama kliniğinde hasta bakıyor çok iyi inceler bn devamlı hastasıyım cok memnunum
Yazmelegi_ Rabissssscee inanın şuan ne oldu bilmiyorum googleden araştırıp numarasını ararsanız daha net bilgi alırsınız 🌸
Ozoooo Rabissssscee ben Mehmet boza yaptırdım eğer özel hastanede yaptırmayı düşünüyorsanız İnnovia hastanesi türkcan bey çok detaylı bakıyor ilgileniyor Mehmet boza yaptırdım fazla ilgilenmedi memnun kalmadım
Rabissssscee Ozoooo özel devlet fark etmez sadece beni aydınlatacak perinatoloji istiyorum 😓 33 hafta geç bir zaman dilimi mi? Muayene ücreti hakkında bilginiz var mı?
Ozoooo Rabissssscee detaylı ultrason geçmiş ama siz Türkcan beye giderseniz tek tek bebeğin herşeyine bakıyor
Su1835 Rabissssscee konyada prof ali acar var çok iyi hem muayenehansi var hem de meram tıpta bakıyor çok ilgili aksarayda da mehmet boz a gittim ben memnun kaldım baya incelemişti ama ali bey işinde daha da uzman
Rabissssscee Su1835 gerek kalmadı kuzumm çok şükür sağlıkla vaktinde doğum yaptım 4 gün oldu ❤️ teşekkür ederim 🥰