Aydemi ciceklianne aman aman kaşımayın. Ben kaşıdım misler gibi. Hep mnik minik çatlklarım oldu. Zqten hep kıpkırmızılar sürekli bepanthen felan sürüyorum
ciceklianne Aydemi Ay dayanamiyorum ama gerçekten 🥺 sutyen falan takınca Hele daha kötü oluyor. Nemlendirici kullanmak lszim diyorlardı
aslanprenses_ ciceklianne yok ilk hamileliğim. Yani karın kaslarım çok güçsüz. Bir de hiç bir zaman gitmeyen bir alt karnım vardı ondan hemen çıktı göbüş. Bir de dar giyiniyorum onun da etkisi var bence 😅
ciceklianne aslanprenses_ ya evet kıyafetten olabilir ben tesetturluyum. Bütün tunik lerim elbiselerim bol. Annem 7. Aya kadar giyersin diyor 😅
Aydemi ciceklianne duşta mümkünse soğuk su tutun. Sonra pehlivan gibi yağlanıp biraz çıplak yatmak lazım. Bişey giyince hemen bulaşıyor. Kremleri aslında buzdolabında tutsak ferah ferah daha rahatlat. Benim çok çok kaşınıyor çünkü
Aydemi ciceklianne dalan argan yaplı nemlendirici, lierac, bepanthen derma , hindistan cevizi yağı, palmers tummy butter ve palmers heals soften. Hepsini kullanıyor musun hergün dersen hayır😂😂😂 ama bepanten çok rahatlatıyor
ciceklianne Aydemi Ay argan yağlı nemlendiricim var çekmecede hiç kullanmadığım. Desenize bugünler içinmiş. Hemen başlıyorum 😂
siineem Ben şuan 13 haftalığım 8.haftadan beri bariz belli kilo verdiğim halde göbeğim var ikinci hamileliklerde daha çabuk belli oluyormuş 🤷🏼♀️
Srnmelek ciceklianne 16+3 deyim. Biraz çıktı göbeğim. 62 ile hamile kaldim şuan 65 oldum. Göğüslerim büyüdü. Kilo ve göğüs büyümesi haricinde hamile olduğuma kendim bile inanmıyorum. Hareketlerini hissetsem o zaman inancam😅
Derin11 ciceklianne 15 haftaligim önceden göbeğim hiç yoktu kilom da şuan bile 51 zaten ama hamile olduğum belli görenler soruyor 😀
ciceklianne kelebeketkisi34 hatta inanın ablamın fotoğrafını görseniz çocukları burnundan doğurdu falan zannedersiniz 😂😂
Tayyibe42 ciceklianne 30 haftaliğim, gobeğim 2 aydir cikmis durumda normalde zayif ve uzun boylu oldugum icin hemen belli oldu gobegim 😇