16eda16 Ramazanın üçüncü günü benimde normalde adet olma günümdü, ve orucluyum, icimden de diyorum insallah simdi gelmez en azından aksama orucumu bozayim bari öyle gelsin diyorum kendi kendime, ayıptır söylemesi annemler de gözleme yapıyordu bende şans eseri gitmiştim habersiz, böyle burnuma koktu, sonra tabi kasıklarım da ve göğüslerimde de ağrı var. Ama hani o an adet olacakmısım gibi, annem de senin yüzün sararmıs ne oldu sana dedi falan, dedim böyle böyle orucluyum ama bir de hastalanacağım herhalde hiç keyfim yok dedim. Oda mübarek nasıl anladiysa, sen bı test yapsana dedi bana, ben yine anne saçmalama hastalanıcam olmaz dedim ama icime kurt düştü ve testi aldım, eve geldim isteksiz yapıyorum testide hani çıkmayacak umuduyla bende pcos vardı cunku, sonra yaptım ben ilk çizgi çıktı yok iste dedim sonra hafiften ikinci çizgi çıkınca şaşırdım 😅 Oylece hamile oldugumu öğrendim. Ben ocakta femara’ya başladım doktorun önerisiyle Şubat’ta düzenli adet oldum ilk kullandığım da iki tane yumurtam büyüdü adetten sonra hemen hamile kalmısım demek ki, ama dediğim gibi hap sayesinde kaldım ben