nilsubldn @16eda16 benim hep bacak ağrım ve şişkinliğim olur regl olmadan önce. Gebeliği öğrenmeden de yine bu belirtiler vardı artı hiçbir şey yaşamadım ve hissetmedim de açıkçası hamile olduğumu sadece 1 hafta öncesinde çok uyuyordum o da havalardan diye düşünüyordum. Herkeste belirtiler farklı oluyor. Allah inşallah gönlünüze göre versin🌸
16eda16 nilsubldn normalde 2 gün sonra adet olmam gerek tabi ben hep gecikmeli olurum şuan için sadede sızı vurup gidiyor olmadı sanırım ama olsun inşallah olur :(
Lionmom1 16eda16 her zaman aynı belirtiler olmaz ama. Kaybınız için çok üzgünüm umarım en kısa sürede mutlu haberi alırsınız🙏🏻
Mom0888 zeynozey geç döllenmede ne zaman çıktı öğrendiniz acaba benmde adete yakın ilişki oldu 2 gün adet oldum kesildim 2 günde ara ara lekem geldi kahverengi ama çok az kaç gündür belim kasıklarım ağrıyor 4 gün önce test yaptım 20 dakika içinde çok silik bi çizgi çıktı fırsatım olmadı ikinciyi yapmaya erken mi diye düşünüyorum ilişkinin üzerinden 2 hafta olacak
16eda16 Gizemkrkyyy düşüğümde öyle olmuştu benimde :) bu sefer olmadı sanırım sızıdan başka belirtim yok :(
Nhlhmz11 16eda16 benim midem bulanmisti ve halsiz hissetmiştim , ki bunları hissettiğimde üç haftalık hamileymisim , sonradan anladım beta baktık sürekli , normal testte negatifti çünkü
zeynozey Mom0888 varsa vardır yoksa yoktur hakkında hayırlı olan olsun. İçin rahatlar hiç değilse yapınca olumsuz bile olsa varmı acaba düşünceleri gider:)
Mom0888 zeynozey yaptım yok çıktı hala kaşığım belim çok ağrıyor iştah zaten yok gibi oldu hayırlısı olsun
Amigurumi Enu1004 bende test yaptım kaç defa negatif çıktı 5 temmuzda regl oldum ama yerleşme kanamasıdır diye düşündüm çünkü o kadar azdı ki günde 1 ml falan 5 gün sürdü . Normalde çok kanamam olur birde 8 gün sürer. 17 sinde falan da test yaptım negatif. Ama kokulara her zaman hassasım birde sıcak vs baş dönmesi hepsi oluyor ama genelde var aşırı kokuya havasılığa vs hassasiyete bağlıyorum tekrar test yapmaya da korkuyorum ne garip görürüm diye.
Enu1004 Amigurumi bence üst üste tedt yapmayın derim. Çünkü ben bu hatayı yaptım ne negatifi gördükçe hem moralim bozuldu hem de sinirlendim. Durduk yere eşime çatıp durdum. Bir süre daha bekleyin belirtilere göre yapın bence
Amigurumi Enu1004 bende öyle oluyor mutsuzluk sendromuna giriyorum herşeye sinirleniyorum. İkmaldık şeylere küsüp tartışıyorum sonra. Eşimde farkında aslında. Hatta dün kayınvalidem sordu ne zaman bebek haberi gelecek. Düşünmüyormusunuz ben çok istiyorum yapın dedi. Bende hayırlısı yelim konuyu kapatalım dedim. Eşimde çok kızdı annesine bir daha bu soruyu sorma. Kaç kere dedim sana bu konuyu açma sana ne dedi.
Ftmdr Kan gelmişti 3 haftalık hamileymişim. Erken olur diye test yapmamıştım ama hamile olduğumu anlamıştım
Yasooliii 16eda16 canım adet ağrısı gibi benim de ağrım oldu yerleşme ağrısıymış ama tek olarak en büyük belirtim bence baş dönmesi aniden başıma bişey vurup kaçıyordu sanki biri öyle bi baş dönmesi yaşadım 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim ama herkeste başka başka bence hiç kafana takma biliyorum söylemesi kolay illaki kafaya takılıyor ama güzel düşün güzel olsun
Enu1004 Amigurumi eşiniz çok iyi yapmış. Dışarıyı dinlemeyin dinledikçe üzülürsünüz. Ben kendi anneme kızmıştım. Bir boş henelik geçirdim ama ailemin haberi yok. Söylemedim üzülmesin diye. Sonra da eşimin ammesi hasta oldu 1 ay hastanede kaldık. Annesi Vefat edince de eşim zaten çok üzgündü. Benim annem de sürekli çocuk yap çocuk uap diyip duruyordu. Kızdım bir daha bu konuyu açmaması için. Eşim iyi olursa biz zaten yaparız diyip konuyu kapattım. Taaa ki ben hamile olana kadar sormadı annem. Kayınvalideniz de sormasın eşiniz engel olsun. Zaten içimizde üzülüyoruz bir de dışarıdan gelen sorular daha da strese sokuyor.