Freyan tubik7 zaten boyu da ortalama ölçüp söylüyorlar. Baş, bacak gövde uzunluklarini birlestirip. Kağıdın köşesinde yazar belki
Nurcihannan 3_fistikannesi 32 hafta benimkine 1500 dedi haftasıyla uyumlu dedi zaten ölçtüğünüde düşünmüyorum salladı kadın resmen
Tttlkk 24+2 deyim 820gram dedi ama detaylıya gittiğimdekş doktor cihazdan cihaza değişir ve en düşük oranı söyleriz genelde dddi
mervee19_ Sevdamira sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah benim şuan 37+ 5 doktor 40 a kadar beklicez dedi sizde kucağınıza sağlıklı bı şekilde alırsınız dogumunuz da çok kolay geçer inşallah
Handert 31+5 1650 bana biraz küçük geldi açıkçası ama doktorumda çok büyük bekleme dedi bende biraz minyonum, ne kadar kaşar avakado ceviz meyve yesem de alacağı kadar kilo alıyor bebişim
mervee19_ aslnkader haftanuza göre kilonuz gayet hiyi hatta fazla bile o yönden de iyi zaten bebek son haftalarda alır şuan çok kilo almasını beklemeyin gayet güzel
mervee19_ Nuran2120 20 haftasına göre gayet iyi doktorun her dediğini takmamak lazım hamileliği kötü bı hale sokuyorlar gerçekten o haftada benim daha düşüktür doktor düşük ama sıkıntılı bı durum değil demişti şuan 37+5 bebek 2 kilo 700 gram falan anca minyon diyorlar kafası küçük diyorlar moral bozup duruyorlar bı kaç hafta kafasının küçük olması sorun değil sıkıntılı bı durum gördüyse perinatolojiye falan göndermiş olması laizm sizi baska bı doktora gidin isterseniz
Nuran2120 mervee19_ Evet zaten bu hafta içinde detaylı ultrasonum vardı randevu aldım ona gideceğim kg içinde öyle söyleyince birazcık üzüldüm bir şey mi var diye bi doktor tanıdığıma gösterdim de gayet normal dedi olmazsa başka bir doktora görüneceğim
Mervikk59 Gamzdmrel Bence normal yani umarım öyledir çünkü doktorum iyi demişti benimde bundan birazcık fazla 29+2 de öğrendim
09-11-22 Alparslannnn yani normalde bizimde dün 35+6 iken kilosu 1900 dedi doktor bı hafta geride gibi ama olabilit o da sıkıntı değil canım her bebek bir degilki
Alparslannnn 09-11-22 insanı tedirgin ediyorlar gibi oluyor ama sanki kilosu çok düşükmüş gibi oluyor
123456789a 3_fistikannesi bende 33 haftayım dün gittim 2150 dedi ileriden gidiyor erken doğum olabilir dedi 🧐
3_fistikannesi 123456789a inşallah zamanında doğsun sağlıkla doğsun tüm bebişler benimki biraz küçük kaldı ama sağlık olarak sıkıntı yok çok şükür
09-11-22 aslnkader çok iyi hatta bir hafta önde bizimde öyleydi çünkü o haftalarda en baştan beri önde gidiyor gelişimi
aslnkader 09-11-22 Her gün kefir içiyorum ve kaşar peynir muz bunlar bebeğe kilo aldiriyormus ben zayıf olduğum için çok dikkat ediyorum
tugcebilge06 Zeyzey_1405 aminn inşallah sizde sağlıkla huzurla zamanında kucağınıza alırsınız inşallah ❤️❤️
Sezenn_ aslnkader son dk bile dönen bebekler varmış canım , benim inatçı kızım dönmemişti ve mecburi sezaryen doğum yaptım ilkinde.