09-11-22 Zeliss2108 regl sancısı gibi özel bölgenin hemen üst tarafında sancı var ve sağ tarafa toplanmış 3 gündür doktor pozisyon almış değil kanaldaymis
Alparslannnn 09-11-22 35+5 bugün gittim 2200 gram 47 cm sizce kilosu kötü mü doktor biraz aşagıda dedi ama 2 hafta önce de 1800 dü o zamana göre iyiydi biraz moralim bozuldu son haftalar alırmı 2 haftada 450 gram almış zaten 🥲
09-11-22 Alparslannnn yani normalde bizimde dün 35+6 iken kilosu 1900 dedi doktor bı hafta geride gibi ama olabilit o da sıkıntı değil canım her bebek bir degilki
Branneguncesi aslnkader doktor bir şey demedi mi gelişimi hakkında bende bilmiyorum haftalık gelişimleri ☺️
mervee19_ aslnkader haftanuza göre kilonuz gayet hiyi hatta fazla bile o yönden de iyi zaten bebek son haftalarda alır şuan çok kilo almasını beklemeyin gayet güzel
09-11-22 aslnkader çok iyi hatta bir hafta önde bizimde öyleydi çünkü o haftalarda en baştan beri önde gidiyor gelişimi
Sezenn_ Gamzdmrel 29 haftadayken 1575 kg demişti bana da ama gebelik şekerim yok benim canım doktor ne dedi tam olarak