Yagmur87 Günaydın kızlarrr 25.hft giriş yaptıkk atlas beyleee 720 gr, 31cm olmuşuzzzz bende 66kg oldum :(
Herhangibirisiiiiiii Yagmur87 Bebeğimizin haftası, günü kiloları aynı olduğu yetmiyormuş gibi sizinle benim de kilom aynı 👋🏻😂 66 yım bende 59 ile başlamıştım. Doktorum fazla kilo almışsın dedi bana bi tık moralim bozuldu, size de öyle dedi mi ? 🥲
Nigar_0706 09-11-22 30+0 detaylı ultrasona gittim 1.500 kq dedi doktor.. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım İnşAllah.
Teachermamiyy Denizinci bende 25+3 um son iki kontrole gittiğimde kaç kilo olduğunu söylemedi doktor haftasıyla uyumlu dedi.ozel,devlet paslasarak gidiyorum devlet genelde söylemiyor.1 hafta sonra ogrenicem ozele gidip benimki de bu civardaysa güzel 🥰 sizde bebisinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰
Denizinci Teachermamiyy amin inşallah sizde güzel haberler alırsınız. 🤲 benim kızımda bir yok büyük doğdu . 52 cm boy 3720 kilo . Bu erkek bebek , bir tık daha iri olacak sanırım 😂
Humeyraa12 Teachermamiyy evet bende farkettim devlette söylemiyorlar kilosunu neden acaba.Üstelik sormama rağmen bakamıyoruz diyorlar
nefessmommm Teachermamiyy ultrason görüntüsünün üstünde terimler var canım internetten karşılığına bakıp kilosunu öğrenebilirsin
Buhara Busece06 maşallah dün 31+3tük kilosuna 1689 gram dedi doktor ve biraz iri sanki dedi sizinkinin maşalallahı var :)
Pakizee 09-11-22 bende 36+0 da gittigimde kilosu 2700 boyu 49cm di doktorum gayet iyi gidiyor haftasiyla uyumlu dedi. Basindan beri haftasiyla uyumlu gidiyor bizim
ARENARENAREN 09-11-22 maşallah öncelikle tüm bebeklere nazar değmesin..34+5 de 2600 gr 46 cm dedi doktor 🧿 🧿🧿.bu cuma kontrolümüz var bakalım neler yapıyor fındık beyimiz