sevaldqn1 Helloooo Günaydın herkese bugün 20+5 olduk henüz cinsiyetini öğrenemedik sıpamın heycanla koşa koşa hastaneye geldik umarım bugün öğreniriz sizde durumlar nasıl bebişleer ne alemde🥹❤️
naneliseker_ sevaldqn1 görüş günü korku heyecan hepsi bir arada. Sanırım sizinde kız böyle gece gösterdiğine göre:) hayırlısı olsun. Bugünde benim görüş günü:) biran önce gelsin saat
Aleynacamoglu sevaldqn1 Canım ben detaylı da erkek olacağını öğrensim 22 haftalıkdım ondan önce kıza benzetmişsi doktorum 😅💙
Sezenn_ sevaldqn1 32+6 olduk oğlumla 🙈 yarında bizim görüş günümüz bende sabırsızlanıyorum ne kadar büyümüş öğrenmek istiyorum. En son 22. Haftada detaylı usg de gördüm onu devlet hastanesine gidiyorum pek fotoğraf vermiyorlar maalesef 😕 2. Bebeğim ama insan hep heyecanlı merak ediyor
sevaldqn1 naneliseker_ aşkımm inan hepsini karışık yaşıyorum ya öğrenemezsem biraz daha gecikirsw diye korkuyorum sadece ve bundan önce erkeğe benzetildi kesin birşey diyemedi doktor da kararsız kaldı bugün ne diyecek hiç bilmiyorum heycanla bekliyoruz bakalım🥹
sevaldqn1 Aleynacamoglu ikiside yok ya hani bende o yüzden ne olursa olsun biran önce öğreneyim herşeyi alıyım istiyorum 🥹
sevaldqn1 Zzeyynep04 evet herkes oyle diyor ama bilmiyorum icimden şuan hiçbir cinsiyet de geçmiyor oğlum kızım diye karnımı sevemiyorum 🥹😂
1Sultanaktas sevaldqn1 yok askımmmm ne fark eder ki 🥲 ben kız istiyordum 13ncü haftada erkek olacağını öğrendim 🫣 her gittiğimde hala mı erkek diyorum 😂 26 haftalığız 🧡🧸
sevaldqn1 1Sultanaktas bende ilk baştan beri kız hissettim kızım olcak dedim doktora gittim erkekge benzetti birsey diyemedi gene gittim gene birsey diyemedi etrafimdakiler senin oglun olcak hissediyorum diyip duruyorlar bugün ne der bilemem artik doktor erkek diyince hissetiğim kız şeyi bile ortadan kayboldu dımdızlak ortada kaldım öylece 🫠😂😂
Aleynacamoglu sevaldqn1 Aynen öyle oluyo beyaz unisex takımlarda var ama onları alabilirsin 🙈🥰 ben öyle yapmışdım
sevaldqn1 Sezenn_ heycan olmaz olurmu icimde kıpır kıpır hissediyorum bide ultrasonda görmek istiyorum hareketlerini kalbinin sesini vs sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤️🌸