Tugbaakcy NisaSevgili amiin😂 inşallah size de nasip olur 🫶🏻 sizde evladınızı kucağınıza sağlıkla alın🙏🏻
Tugbaakcy Artemaaa_1 devletin o mantığını anlamıyorum ya. Ben sancıyı da odada çektim devlette teksin telefonumda doğumhanede yanımdaydı üstelik yani epidurali geçtim eşimin desteği annemlerin desteğiyle rahattım saçmalık tamamen
Sengul-9798 Tugbaakcy gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah benimde 27 temmuz da var doğumum acaba sizin bebiş kaç kg doğdu 🤭
Bernasnli Tugbaakcy ayyyy allahım kaç saat sürmüş ilk defa okuyorum doğumu pozitifi buysa ben kesin sezaryen , kurtulmuşsun hadi gözün aydıııın 😂
Tugbaakcy Bernasnli uzun sürdü ama keyifliydi yaa 😂 hiç o sezeryan kafasına girme aman benim açıklığım 3 tü epiduralle 2 saat içinde 10 cm oldu kendi sancımı beklesem gelmiyor birde sonu ya sezeryana dönerse diye doktorum yatış verdi. Birde 40+0 dan spnra riske atmazlar. Bakma bu kadar uzun sürmesine topta zıplaya zıplaya geçti tüm gün🤣
Tugbaakcy __mom1 ya tabi hissettim sadece inletti beni birde belime masaj yaptırıp sıcak suya girmek rahatlatıyodu. Pilates topumda zıplamakta öyle
Bernasnli Tugbaakcy yok bacım yok 15 dakikada olsun bitsin 2 saat falan dayanamam ben bide yırtılman olmuş eyvah eyvah 😂 valla iyice korktum
Tugbaakcy Bernasnli yırtılma sebebi bebek kendini çok baskıladı birde ıkınıyom ebe elimi çekiştiriyor bırakta diyemiyorum😂😂 çekiyorum elimi ebe ayrı kendine çekiyor😂 kontrolsüz oldu ama sen bilirsin inan o koridorda ben normal yürürken sezeryanlılar birilerinden destek alıp iki büklüm yürüyordu çok üzülmüştüm
ervann-annes Tugbaakcy hangi hastanede ve dokyorunu, kimdi bende iskenderundqyim 32. Haftadayım 1. Dogumum epiduraldı sunu sanci cektim cok kotuydu ama dogum cok rahatti epidraldan sonrası gelisjm de yapmistim simdi normal olursa inslah tercihim aynı olacak
Tugbaakcy ervann-annes kesssinlikle süleyman aslana git asla asla pişman olmazsın. Bana suni vermedi açıklık 1 cm yumuşama da olunca fitil verdi sadece doğumhanede bile suni vermediler.
ervann-annes Tugbaakcy sinan Erdoğan benim doktorum memnunum süleyman aslana gitcektim randevu bulamamistom sonra sinan beye gittim memnun kaldim
Tugbaakcy Sengul-9798 ultrason yanıltıyor bu arada bize 3500 e yakın denmişti kilosu muayenede ama fark oluyor☺️