Bebiskosuu Anneyimbennanne gebelik şekeriniz var mı bilmiyorum ama ben diyeti biraz esnettiğim günlerde daha korkunç yanma olduğunu farkettim. Şeker de çok ayak yanması yapıyor. Dikkat edince bi nebze daha rahat oluyorum
123Hamis123 Ayy ben! Gün içinde sürekli ayaklarıma soğuk su tutuyorum ve karnıma biraz rahatlatıyor. Seninki aşırıysa bir kaba soğuk su ve buz koy içine ayakalrınınkoy rahatlatır ödem de attırıyor
AlpEmir Anneyimbennanne eczaneler bazı ilaçların yanında veriyorlar ilaç soğumasın diye İlk başta buzluğa 0,5 litrelik pet suyu dondurup ayaklar için kullanıyordum , sonra buzlukta eczanenin verdiğini farkedince onu kullanmaya başladım
Catsofmom Anneyimbennanne Aleyküm selam kuzum gözlerinden öpüyormuş o da senin 🥰 Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️
cokkasmabeabi Anneyimbennanne var bazen soğuk suya sokup koltuğa dönüyorum gidene kadar alevlere teslim oluyor yine 🥴
NazKara Anneyimbennanne olmaz mı kaç gündür neler çekiyorum yeni başladı benimkide uyuyamıyorum ama limon kolonyası denedim iyi geldi biraz