Anneyimbennanne 37+6.. Ayak yanması delirrcek beni .. Vakti de belli gece olunca başlıyor 😓😢😓😢 Hamileliğimde hcbsy beni bu kadar rahatsz etmedi yaa sizde de var mi ?
Catsofmom Anneyimbennanne Kuzum babannem limonu iyice tuza batırsın ayağını sürterek silsin onunla 5-10 dk sonra yıkasın diyor 🙈
Cerena_87 Anneyimbennanne aynı sorun 21+5 haftadayıs bide kuruyor öyle yanyor🤦♀️bi çare yok sürekli ıslatyorum ilk hamileligimdede böyle olmuşdu sizin az kalmış saglıcakla alın kucagınıza
Sagliklagelkucugum Anneyimbennanne saatte 1 soguk suya sokup çıplak ayak balkona çıkıyorum ayaklar benim olmaktan çıktı 😄
Anneyimbennanne Catsofmom Yaaa 🥰❣️ Ellerinden öperim. . 23 yaşına kadar babaanne ve dedeyle yaşamış biri olarak yaşlilara hayranlığım hiç eksilmedi. Onlarin duası da fikirleri de bizler için büyük nimet… Çok selamlar 🥰
Seed- Ayaklarının altına yastık koyup 45 derecelik açıda yat biraz rahatlatıyor birde buz koyabilirsin
Anneyimbennanne Cerena_87 Kolaylıklar diliyorum size de . Gerçekten aşırı kötü magnezyum eksikliği diyolar ama bu başka bsy bence 😢 sağlıkla kucağımıza alalım insallah ❣️
Anneyimbennanne Sagliklagelkucugum Ama eminim gidene kadar kuruyodur 😆hayalim yikadiktan sonra yatağa uçmak 😆
Catsofmom Anneyimbennanne Aleyküm selam kuzum gözlerinden öpüyormuş o da senin 🥰 Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏♥️
AlpEmir eczaneden vermişlerdi birkaç yık önce ilaçla birlikte ( ilacın soğuk durması için) onu buzluktan çıkarıp gece ayaklarıma koyuyorum sırayla , öylece geçiyor
AlpEmir Anneyimbennanne eczaneler bazı ilaçların yanında veriyorlar ilaç soğumasın diye İlk başta buzluğa 0,5 litrelik pet suyu dondurup ayaklar için kullanıyordum , sonra buzlukta eczanenin verdiğini farkedince onu kullanmaya başladım