Yildizim Krm çok güldüm😂😂ama gerçekten haklısın ultrason görüntüleri çok farklı doktor bu burnu diyor emin misin diyorum
Krm Denizkizi haha öyle tabi ama görüntü mühim değil cirkin de olabilir benim kuzum ama evrimini tamamlamis olursa seviniriz.
Yildizim NurDemir canım benzemese bile bir kulp bulur benzetirler 😂 eşimin bir yeğeni var aynı annesi ama bir türlü kabullendiremedik kaynanamlara
mucizem_0809 Hhhsssaaa ahahaha annemde ya kaynana benzerse diyip duruyodu çok şükürki oğlum olucakmış 😀😀😀
Baklava Hhhsssaaa sonucta babada Annesinin kopyasi 😅 Sorun o tarafa benzemesin meselesi degilde bendeki.benden hic mi bişey almamis bu cocuk ya daha cikmadan belli yani o kadar😅 ben cikarmiycam bunu 😅 bende kalsin belki zamanla benzer 😅
nursena Hhhsssaaa hamileyken kimden nefret edersen sevmezwen ona benzermiş 😂😂 bende çok korkuyorum ama sırf benzemesin diye seviyo gibi yapıyorum sinirlenmiyorum 😂😂 bol bol kendi kardeşlerime bakıyorum 😀 bide yüzsüz kadın demez mi senin kardeşine inşallah benzemez zayıf sarı o inşallah esmer olur bizim gibi diyo çok dua ediyorum inşallah kendi kardeşime benzer zayıf olur aminnnn 🙏🙏😂😂😂😂
Nur85 Bende bütün hamileligim boyunca eşime benzesin diye dua etmiştim ama bana benzedi. Eşimin tarafına da benzese asla üzülmem. Şuan da hamileyim isterim benzemesini. Ama burdaki şakayla karışık bile olsa yorumları okuyunca oğlum olmasına üzüldüm. Demek gelinleri çoğu böyle
Hhhsssaaa Nur85 Kaynanayı kayınbabayı sevmemekten değil ama canım benimki en azından öyle kendi adıma konuşursam çok çektiğim için benzemesini istemem . İyi olsalardı tabiki onlara da benzesin isterdim . Ne alıp veremediğim olabilirdi kii..
nursena Hhhsssaaa bide benzerse sürekşü ay bize benziyor şöyle de böyle işin yoksa laflarını dinle kabus gibi düşünmesi bile yaa allahım yüzümüZe gülsünde annelere benzesin bebişler
ttgb38 Bende aksine benim tarafa benzesin istemiyorum 😂 benim taraf çok uysal eline vur ekmeğini al 😂 ama baba tarafı öyle mi? Oldukça çirkef lanet bişeyler 😂😂😂😂 onlara benzesinde hayatı boyunca hiç ezilmesin 🤪
Nur85 Hhhsssaaa yok genelde bu şekilde yazılmış ya ondan söyledim cnm. Cevremde de genelde arakdaslarim rahatsız eşlerinin ailesinden. Kayınvalidesinin ayda bir de olsa ziyarete gelmesini istemiyor.onu bırak oğlunu arıyor kadın niye arıyor diyo. Yani çogunluk olarak şimdi ki gelinler bana daha herşeyden şikâyetçi geliyor. Senin ne yaşadığını bilemem tabii. Allahım yuvanızın huzurunu bozmasın ins.
Hhhsssaaa Nur85 amin kuzum inşallah tabiki orası öyle keşke iyi olsalardı daa her gün gelseler sorun değil ama biz o şanslı gelinlerden olamadık malesef kii🤷🏼♀️
Pelinizm Hhhsssaaa Böyle düşünüyorsan kesin benzicek bence gör bak 😂😂😂 bi tanıdık kadın vardı ben torunum bana benzesin die gelini hamileyken sinir ediyorum bilerek diyordu böylelikle aklında hep ben olduğum için çocuk bana benzicek diyordu😂😂😂😂 En iyisi hiç umursamamak ve düşünmemek ne yaparsa yapsın 😂😂😂Bir tavsiyeeee💁🏻😜