Hhhsssaaa Arkadaşlar hiiiç istemiyorum o tarafa benzemesini🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Eşime benzeyebilir ama diğerlerine benzer diye korkuyoruuum😂 eşim pek benzemiyor biraz daha farklı ailesinden o yüzden benzeyebilir🤔😂
Deletedmom15257 Hhhsssaaa hiç o korkuya girme korktuğun başına geliyor çünkü 🤣😊😂bende hep derdim şimdi kızım onlar gibi
Krm Hhhsssaaa son ultrasonda doktor bize öyle bir foto verdi ki biz kime benzesin kavgasını bıraktık insana benzer inşallah diye dua etmeye başladık
elifensarzeynep 😊😊bu kadar kafana takma cnm..sağlıklı olsunda ne fark eder. kaynanan gilin tarafına benzese sevmeyecek mısın bebegı
Denizkizi Krm ayy cokk guldum canim yaaa Allahta seni guldursun 😂😂 benimde aldigim resimlerden sadece bir tanesi insana benziyor o da bana benziyor cok mutlu oldum ins oyle dogar 😀😀 digerleri korkunc doktor biraz sans isi her bebek guzel poz vermez dedi 😕
Yildizim Krm çok güldüm😂😂ama gerçekten haklısın ultrason görüntüleri çok farklı doktor bu burnu diyor emin misin diyorum
Atlarlayasayan Krm pff ya çok güldüm 🤣🤣benim eşim de renklş ultrasonda kızımı yumurtalı ekmeğe benzetmişti 🤣🤣
NurDemir Valla ben eşime benzeyecek galiba dedim görümcem hemen atıldı yani bana benzeyecek diye.İnsan ister istemez sinir oluyor.Görümcem ikidir ayni şeyi yapıyor bizim tarafa benzeyecek diyor.İnsan istemiyor ama napalım sağlıklı olsun da
Yildizim NurDemir canım benzemese bile bir kulp bulur benzetirler 😂 eşimin bir yeğeni var aynı annesi ama bir türlü kabullendiremedik kaynanamlara
Krm Denizkizi haha öyle tabi ama görüntü mühim değil cirkin de olabilir benim kuzum ama evrimini tamamlamis olursa seviniriz.
Vurgen97 Benim bi yakınım doğum yapmıştı ve bebek kocasına çok benziyordu kaynanasıda boşuna anne oldun sana hiç benzemiyor dedi kaynanamda tabii babaya benzicek anneye hiç benzemesin demişti ben o zamanlar hamile falan değildim şimdi tek isteyim bana benzemesi aynı ben olsun vallah kocama bile benzemesin 😂😂😂
Mukaddes1 Benim dış görünüş olarak kaynanama cok istiyorum benzesin kaynanam çok güzel karakterde babasına yada bana benzesin yeterdir