iremmeccee Ebru52- avent veya dr browns ikisi arasında kararsızım daha 9 haftalık olduğu için almadım
Amigurumi Ebru52- ben henüz hamile değilim ama niyet ederek philips avernt ultra air almıştım emzik biberonda da lansinoh.
siyahinciii Philips avent shootie ve ultra air emzik aldım tek yumurta ikizi beyefendiler için chicconun yamuk ağızlı biberon setini aldım prematüre olacakları için 2 gün sonra küveze girmezlerse kullanmak nasip olur inşaallah
Afzv Philips Avent aldım biberonları cam olandan 1 ve 2 numara emzik de cinsiyeti pazartesi netleşecek Allah nasip ederse o zaman Philips ve nuk düşünüyorum hangisini alırsa
Ftrhn Ebru52- biberon lansinoh kullandım ben oğluma gaz yapmıyo4 anne memesi gibi ucu meme reddine karşı.. emzik olarak Philips Avent kullandık çok sevdi. İnşallah bu bebiiime de alcam bunlar dan
Htc6138 Ebru52- emzik almadım ama biberon aldım dr brown tercih ettim çok araştırdım hem bebeklerde gaz yapmıyor gemde anne memesi mantığında geçiş yapması kolay oluyormuş meme biberon arasında
cerenil Ebru52- Philips avent emzik ve biberon aldım inşallah meme reddi yaşamayız ve Rabbim sağlıkla bebislerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🤍
Umaysmom_ Benim bebegim prematüre henüz çıkmadık hastaneden. Asla karar veremedim. Emzik olarak Philips avent soothie almayı düşünüyorum ama biberon konusunda comotomo ile Dr.browns arasında kaldım. Bu ikisini kullanan var mi acaba çok kararsızım 🤗
Biyologannee Ebru52- ilk çocuğuma da avent aldım ikisini. İkincisine de avent aldım. Bebeklerin reddetmedigi emzik ve biberon. Oğluma Chicco da kullandım emziğin hiç tutmadı biberon da rahat degildi
37sedac Ebru52- https://ty.gl/tj2bi2wp95 tommie tippe biberon kolik bebekler icin tavsiye ediyorlar, emzikte ayni marka aldim gercek hissiyatli meme yapisinda ama philipss aventte cok guzel bir marka