Sura2 Canan54 Doğum ücreti 2500 diye biliyorum ben. Şeker yüklemesi için doktor bana seçenek sunmadı açıkçası gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi. Ben de zaten yaptırmak istiyordum bu şekilde yani 🙂
AysegulAloluAcikgoz 30 haftalik hamileyim bir ben devlete gidiyorum galiba :) herkes ozele gidiyor :) Devlet hastanesinde Bülent Senere gidiyorum hamileligimin basindan beri bir kez konakta Remzi erene gittim esimde gorebilsin diye cinsiyetinide beraber ogrenmek istek o yüzden Simdi son haftalar oldugu icin bir kez daha gitmek istiyorum guzel fotografları olsun diye :)
EsenBursa AysegulAloluAcikgoz bende adatipa gidiyorum ama devlete gidip en azndan kayit actirmak iatiyorum ve olasi bir duruma gore. Bulent bey nasil acaba devlette onerebilcek iyi bi doktor ariyorm randevu alicam cunku 🙄😊
imren1212 Lavantam canım ben iki tane aldım biri boydan gecelik 100 tl biri alt üst pijama 125 tl ama cok güzel daha uygun olsun dersen 35 tlye olanlar da vardı günlük değiştirmelik
Bilgercan Kızlar bende 12+6 Konak hastanesi Sedat umura gidiyorum arkadaşımın tavsiyesi üzerine ve çok memnunum haftaya randevumuz var acaba cinsiyet öğrenir miyiz 🥰
Nrmn ebruu30 izmit eray çalışkan tavsiye ederim reyhan hanımda ilk onu tavsiye ediyor sonra gidemezsen bülent beyi söylüyor
Canan54 EsenBursa bülent beye ben gidicem ayrıntılı ultrason için kendi doktorum yönlendirdi ona duyduğuma göre ama bilmiyorum
AysegulAloluAcikgoz EsenBursa Ben hamileligimin başından beri Bulent Şenere gidiyorum canim hic sorun yasamadim Cok şükür Randevu alinca bazen dogum evine denk geliyor bazen arastirmaya doktor neredeyse oraya gidiyorum.
Afraninannesi EsenBursa ben konak hastanesine gidiyorum Doğum ücreti 2300 oda süsleme ve fotoğrafçı dahil adatıp ta fiyat nedir bilginiz var mı
enfla Canan54 bnm arkadasm gıttı bulente cocugun kafası buyuk down olabılır demıs sıvı alalım fılan demıs kız perısan oldu kac hafta baska doktorlara gıttı bı sorun yok demısler bn onu hıc dusunmuom o yuzdn. devlette prof. selcuk ozden cok ıyı dıyorlar ayarlayabılırsem ona gıdecem ınsaallah
EsenBursa Canan54 he yok ben adatipta zaten filiz hanima gidiyorum. Ama devlettede bi doktora gidip en azndan bi gozukup kaydim olsun istiyorum herhangi bi duruma karsi ondan sordm devlettede var sanirim bulent bey diye bi doktor ya da ben yanlis anladim
enfla Canan54 ben 16+3 üm bugun gıdıp yazdırdım 4 hafta sonrası ıcın randevu alcam doktor kagıda yazdı kaşeledı ara yazdr dedı sadece ama devlet sonucta yarın bellı olacak bnce aklınzda bulnsun
FirdevsHarun Canan54 bir an önce devlette bir doktora randevunu al canim ben sanirim 12.haftamdaydim doktor detayli icin kagida yazdiginda randevnu al dedi dogumevinden kaydimi olusturmustum oraya gidiyorum en azindan devlette kaydim olsun dedim ama resmen 22.haftamda cekildim cok kalabalik ve yogun
EsenBursa AysegulAloluAcikgoz bende yarin arayip randevu alayim en azndan dosyam kaydim olsun diyorm devlette. Ve dogum arastrmada yapilmiyoms artk kolayca riskli ve aciller orda yapiyoms yoksa dogm evine gonderiyolarmis