Deletedmom6666 Sinemtzr en son geçen ay geldim alifuata kuzenim askere gitti onun mevlidine ☺️ Bi daha da ta yaza giderim artık galiba bebişle ☺️
Esba2019 Bende sakaryadayım🙋♀️ 15+3 haftalık hamileyim konak hastanesi ilknur hanıma gidiyorum 😍 Allahın izniyle kızımız olacak 😍👼❤
imren1212 Kızlar bende Sami Kemik Konak hastanesi burada devam ediyorum 27 haftamdayım ilk Sevilay Hanıma gittim poliklinik yapmayı takibi sevmiyor bende istemedim devam etmedim sağlık sıkıntılarımdan dolayı sezaryen yapacağım ben zaten fakat Sami Bey ilgisi alakası rahatlatması benim için bir numara diyebilirim Adatıp ilk başlarda gittim bıraktım bu arada tavsiyemdir
Canan54 imren1212 sami beyi bende duydum iyiymiş ben adatıpa gidiyorum şimdilik memnunum inşallah sorun olmadan devam eder ☺️
Sura2 Kızlar herkese merhaba bende Reyhan hanıma gidiyorum. Bana haftaya gel şeker yüklemesi yapalım dedi. Sizler şeker yüklemesini ona mı yaptırmışstınız ek ücret alıyor mu?
Canan54 Sura2 kaç haftalıksın ben 16+5 benze reyhana gidiyorum pazartesi benim randevum şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ama ben yaptırmıcam ☺️☺️😋
MeltemAsel Sura2 Reyhan hanımdam memnunmusunuz cinsiyetini ne zaman söyledi ultrason cıhazı nasıl bılgı verırmısınız.
imren1212 Arkadaşlar hani bilginiz olsun ben bulamamıstım lohusa pijama takımı Çark caddesinde meray var ya orada indirimde ve Pierre cardin kumaşı yumuşacık düşünürseniz tavsiye edeyim dedim sizin de varsa tavsiyeler yazalım
Sura2 Canan54 Doğum ücreti 2500 diye biliyorum ben. Şeker yüklemesi için doktor bana seçenek sunmadı açıkçası gel şeker yüklemesi yapıcaz dedi. Ben de zaten yaptırmak istiyordum bu şekilde yani 🙂
imren1212 Lavantam canım ben iki tane aldım biri boydan gecelik 100 tl biri alt üst pijama 125 tl ama cok güzel daha uygun olsun dersen 35 tlye olanlar da vardı günlük değiştirmelik