Asli5454 Canan54 benim çok şükür geçti önceki gibi değilim sadece sabahları aç olduğum zaman bulanıyor 16 haftalığız bizde
Mervemaay imren1212 bana bi arkadasım söyledi Ertan Çelik doktoru 3 bin lira demiş fiyat icin kafamda deli sorular olustu inanın bir ay sonra doktorumla konuşacağım bende fiyat icin
imren1212 Mervemaay canım bende pazartesi gittim yatış işlemlerime özellikle sorduk sezaryen 2300 normal 2500 suan için bir değişiklik yok dedi muane ücretleri için de kadın doğum özellikle zam olmayacak diğer bölümlere olacak ddiler
Mervemaay Afraninannesi bunu ne zaman öğrendiniz Pazartesi günü zaman gelmiş 3 bin lira olmuş dediler
Afraninannesi Mervemaay benim sorduğum da aralık 2018 di ve ikinci Doğum sezaryan için 2300 dendi haftaya çarşamba randevum var tekrar sorarım eğer başka bi bilgi lazımsa sorabilirim kızlar
Mervemaay Afraninannesi doğum fiyatıyla ilgili bilgi aldığınızda büzüşe bilgilendirirseniz çok mutlu olurum ben bir ay sonra gidicem daha çok var gitmeme
Esenhafsaduru Afraninannesi sakaryalı annelrr olarak wp grbu kuralm dedik 😊 ilk instgramdan takipleşp ordan numaralaşcaz 😁
imren1212 AlininAysesii normal Doğum düşünürseniz Beyhekim Sevilay Bozkurt sezaryen için Konak Hastanesi Sami Kemik ama Konak Hastanesinde Sedat Umur ve Remzi Eren de cok iyi ben Sami Beye gidiyorum cok memnunum