Hanifetaskiran Tgt ben de filiz dursuna gidiyorum meth ettiler ama nedense kendimi ona yakın hissettim sebebi belliymiş ❤️ Çok sevindim
Esenhafsaduru Tgt o nasıl oluyor acaba ? Dogum anında iğne mi yapılıyor ? Kendimiz mi istediğimizi söylüyoruz
Tgt Esenhafsaduru ben sancıya dayanamadım ağladım ağladım filiz hanımda sezeryan yapmak istemedi sancımı kesti 8cm sen sonra sancısız Doğum yaptım işte epidural ağrısız Doğum ama bunda felç riski oluyor haberiniz olsun
AlininAysesii Yaaa ben de 30. haftamda geleceğim Sakarya’ya ama hastane ve doktorlar hakkında bilgim yok, eşimin görevi nedeniyle doğudan geleceğim Sakarya’ya. Bana gözün kapalı “şu hastanedeki şu doktora kendini emanet et” diyebilecek olan biri var mı 😂 30. haftadan sonra doktor doktor gezmek istemiyorum 😓
imren1212 AlininAysesii normal Doğum düşünürseniz Beyhekim Sevilay Bozkurt sezaryen için Konak Hastanesi Sami Kemik ama Konak Hastanesinde Sedat Umur ve Remzi Eren de cok iyi ben Sami Beye gidiyorum cok memnunum
Esenhafsaduru O zaman bana mesaj atın numara olarak canlar @Canan54 @Simgegunes sonra gelen oldukca alırız gruba
Cleyi Esenhafsaduru ben atmıştım kızlar eklemediniz 😃 İnstagram söyleyin de oradan takip edeyim ordan atayım tekrar numaramı