Dogaclk Anneoluyorumbb salmak benim de kendime en buyuk tavsiyelerimden 😅 hadi insallah yaparsiniz hepsini bu sefer🫶🏻
Dogaclk Erden37 biz de cok kisa bir sure kullandik yurutec. Dediginiz gibi 15 dk oturmustur icinde. Yeterince kenar koseye giremedigi icin de cok sevmemisti. Cabuk sıkıldı 🤷🏻♀️
Tugce_gokalp Dogaclk Her ağladığnda strese girmeyi düşünmüyorum ilk oğlum 9 ay ağladı 2 yaşında şu an hayla sebepsz ağlar çünkü her ağladığnda strese grip bebğme yansıttm annenin stresini hissedermş çocuk ağladıkça da aç die meme vermemek 2 yıl memeyle yapışık uyuduk oğlumla nasip inşallah yapablrm 2.de erkek ilk oğlumda özel harekat timi oldm 2.gelince de bordo bereli olurum herhalde
Oznur28 Dogaclk kesinlikle emzik vermeyi düşünüyorum 😄 ilk kızım da vermedim sonradan da kabul etmedi beni kullandı emzik niyetine 😄
OflicDi Dogaclk park yatakda belirli bir süreden sonra kendi inip çıkabilmesi koy kaldır koy kaldır canım çıkmıştı anne rahatsızlığı diyorlar 🫣sırtım ağırır belim kopardı ve de gece beslenmesi Çok zorluyordu beni belli bir zamandan sonra dişlerine de zararlıymış ama alışkanlık edilince mecbur devam etti benim hatam oldu oda aman aç aman uyandı emzireyim uyusun derken alışkanlık edinmişti.
koalamiyim Dogaclk memede uyutmamak, emzik kullanmak, desteksiz uyutmak, kimseyi işime karıştırmamak, gereksiz oyuncak almamak gibi hedeflerim var bakalım hayırlısı 😅