Bebisannneessi bebegimveannesi_ https://pakkadin.com/wpcontent/uploads/2020/04/2020-bebek-ihtiyac-listesi.pdf Açılır mı bilmem bu sayfadan almıştım Pdf şeklinde liste 😊
bebegimveannesi_ Bebisannneessi açılmadı🥺 ama olsun en azından atmaya çalıştınız çok teşekkür ediyorum😍💖
Busraa_44 Linaa90 Heye iyi bari bende eve geldim ağladım küçücük diye moralim sıfırdı kız inşallah sağlıcakla kucağımiza alalım ben birde sezeryan olacam erkende alırlarsa diye korkuyorum ya
Bebisannneessi bebegimveannesi_ tüh keşke acılsaydı, Google da yenidoğan ihtiyaç listesi yazdığınızda listeler çıkıyor ordan bulabilirsiniz 💕
Ilkannelik41 Ben cinsiyet öğrendiğimden beri alıyorum dışarı çıktıkça Bi şampuan islak mendil bez almadim , kendimede onu düğmeli kısa kol uzun kol iki türde tercih ettim evim kışın sıcak oluyor bunalmak istemediğimden
Yagmurr8 Efemomlife13 bir çok şey aldım beşiğinden bebek arabasına kıyafet vs vs. Kendime ilk kez alışveriş yaptım ve bir tane pijama takımı aldım sadece kısa kollu serum felan takılırken rahat olur kısa kollu dediler o yüzden bir tane öyle aldım uzun kollu ve gecelikte almayı düşünüyorum alayım dursun o an hangisi lazım olursa ona göre kullanırım diye düşünüyorum. Ve öyle çok şatafatlı bir şey almayı düşünmüyorum dantelli gibi normal sonrasında da kullanabileceğim tarzda alacağım.
Rozii Efemomlife13 20+2 park yatak ana kucağı mama sandalyesi 10 lu 5 li hastane çıkışı üç dört parça zıbın üç tane takımlı aldım şapka eldiven ağız mendili çorap biraz daha ıslak mendil indirimde gördükçe alıyorum küveti ve yine kıyafet yakınlarım aldı öyle yavaş yavaş devam edicez Kasım sonu inşallah doğum
Asuu-1 Efemomlife13 ben 29 haftalığım bebeğe bi kaç zıbın ve takım dışında hiç bi şey almadım daha Kendime de iki hamile taytı aldım o kadar
Matmazelbebi Linaa90 Bende Manisadayım uzun kol aldım Ekim sonu kaloriferleri yanıyor burda. Birde doğumdan çıkan aşırı üşüyormuş o yüzden uzun kollu tercih ettim 🤗
Linaa90 Matmazelbebi sağol canım ben de uzun bir de kısa alayım yedek normalde de sıcağı seven biri değilim çünkü