Firstmomfirstchild miniklerinannesii00 hissedersiniz gbi geliyor :) yani sonuçta 3 can. 3 ude oynasa 😅 muhakkak böyle bi his olur yani tam emin değilim bilgimde yok ama
miniklerinannesii00 Firstmomfirstchild evet ultrasonda görüyorum hareket ediyorlar. Biraz büyüsünler bence hissederim😅
Demmed miniklerinannesii00 sana asla kotu ornek olmak istemem 22 hafta dogdular. Sana tavsiyem yat wc dısında kalkma birde tetenoz asısını arastır
Birbahargunu Demmed merhaba aşı için söylediğiniz olumsuz anlamda mi ben de olmak istemiyorum bazı Dr lar gerek görmüyor zaten anladığım kadarıyla
miniklerinannesii00 Demmed hiç iş yapmıyorum zaten şuan wc dışında namaz kılıyorum yemek yiyorum onun dışında birşey yapmıyorum
miniklerinannesii00 merveliyyy çok güzel ama çokta riskli kalbini durutmak istediler bizde istemedik bakalım nasıl olacak bizi neler bekliyor göreceğiz 🥰
miniklerinannesii00 Demmed ne yapayım kıyamadım tüp bebekle zor oldu bizim yaşamayacaksa zaten ben birşey yapamam
Demmed miniklerinannesii00 bende oyle kıyamadım yıne olsa yıne kıyamam. Sana tecrube mi solım yataktan kalkma wc dısında 16. Hafta sınrası. Kendine küvezi iyi hastane bul. Ve tetenoz asısını iyi arastır.
Demmed Tusse18 fikir etkileşimi yapmak istemem ama o aşı ile ilgili bazı kötü şeyler var riskli gebeliklerde tabi bu. Normaller de degıl daha dogrusu cogullarda.
ekc Demmed Selamlar bende riskli ve çoğul gebelerden biriyim aşı ile ilgili olumsuz yazıları varsa makale filan neyse iletebilir misiniz bende araştırmak isterim.
turkuaz_ miniklerinannesii00 erken canım kesinlikle benek zaten elma armut kadar bişey tekmeliyodur ama sen hissetmezsin