Melekecre Alyamomm Allah size en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin🤲 herşey dua üzerine,dilek tesbih namazıni tavsiye ederim,hacamat, sülük tevadivisi ile hamile kalanlar oluyormuş, hamile kalmak okunulcak dua ayetleri okuyun,tesbihatlari çekin
Bircandeniz Alyamomm ikinizde değerlerinde sorun yok diyorlarsa yoktur. Her şeyden önce bebek kafasından çıkman lazım. Olmuyor diye kabul edip kendi hayatını başka şekilde güzelleştir. Bunu kafanda stres yapma kesinlikle düşünme çünkü bende bir yıl istedim olmadı tüm her şey yolunda olmasına rağmen. Evlilik yıldönümünde hamile kalmışım tüp bebek tedavisi için görüşmeye gittiğimde doktor kese görüyorum dedi. Psikolojik durum aşırı etkiliyor bana söylediklerinde inanmıyordum ama artık olmuyor temmuzda tüp bebeğe başlarız diye haziran ayında tatile çıktık gram aklıma bebek yapma düşüncesi gelmedi saldık kendimizi yoksa yıpratıyorduk çünkü bir baktık hamileyim. Tabi bir yandan eşimle kilo vermeye karar verdik ben 59 kilodan 54 e düştüm acaba onunda etkisi var mı bilmiyorum. Folik asit kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanmalısın planlı gebeliklerde öneriyorlar. Mutlaka olacaktır yani