Bir söz okumuştum, bebek siz isteyince değil vakti gelince gelir ve sizi hiç olmadığınız birisi olmaktan kurtarır diye ❤️ Hiç üzmeyin lütfen kendinizi sorun yok diyorlarsa yoktur. Ben başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bundan 6-7 sene önce kuzenim aynı şekilde hamile kalamıyordu, hiçbir sorun yok dediler sonra tüp bebek denediler yok olmuyordu bebekleri. O zaman da kedileri vardı 2 tane. Bende veteriner hekimim. Dedim ki Rümeysa hiç test filan yapma, insanlara da ara verdik bir süre düşünmüyoruz çocuk de çünkü aile baskısı eş dost baskısı da çok ciddi stres yaratıyor. Sen dedim kedilerini takip et sana karşı tavırları, davranışları değiştiğini fark ettiğinde test yap veya kan ver. Ve öyle de oldu biliyor musunuz. Tüp bebekle dahi tutmayan bebiş kendiliğinden geldi 😇 Çünkü kuzenim ilgisini kedilerine verdi, günlük hayatına döndü sorgulamayı bıraktı dolayısıyla stres seviyesi düştü hormonlar normale döndü ve bir gün ağlayarak beni aradı test yaptım hamileyim diye. Dişi kedisinin davranışlarında farklılık hissetmiş. Normalde kendini sevdirmeyen kedi gelip kuzenimin karnına yatmaya, suratına bakıp miyavlamaya, evin içinde adım adım kuzenimi takip etmeye başlamış. İlk kızlarından sonra 2 kızları daha oldu normal yollarla. Şimdi 3 evlatları var Allah bağışlasın. O yüzden lütfen üzmeyin kendinizi vakti vardır bebeğiniz de size gelmek için bekliyor emin olun.. Sadece bu hayatı kendinize zehir etmeyin… Çok kısa bir zamanda sizden Hamileyim diye bir post daha gelecek ben eminim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻