• Bebek İsteyenler
  • Ağlayarak yazıyorum artık anne olmak istiyorum ne olur dua edin 😢😢

Alyamomm üzülmeyin 7 sene sonunda Rabbım bana nasip etti bende çoğu kez ümitsizliğe kapıldım. Ama şimdi dusunuyorumda en güzel zamanımda Rabbım nasip etti. Daha öncede femera catlatma iğnesi kullanmıştım ama olmamıştı. Artık son kez deneyelim dedik umudumuzda kalmamıştı ama oldu. Tıp fakültelerinin ve devlet hastanelerinin içerisindeki tüp bebek merkezleri oluyor bunlara gitmenizi tavsiye ederim. Belki çok basit bir ilaç tedavisi ile gebe kalabilirsiniz. Rabbım inşallah sizde en kısa zamanda nasip eder.

[silindi] bazı hormonal değerlerim çok yüksek çıkıyordu yumurtalıklarım azmış Buda döllenme oluşturmazmış aşılama bile yapamazsın tüp bebek de de olmaya bilir dedi

• [silindi]

Ershnt fsh ve amh mi hormonumu

Bir söz okumuştum, bebek siz isteyince değil vakti gelince gelir ve sizi hiç olmadığınız birisi olmaktan kurtarır diye ❤️ Hiç üzmeyin lütfen kendinizi sorun yok diyorlarsa yoktur. Ben başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bundan 6-7 sene önce kuzenim aynı şekilde hamile kalamıyordu, hiçbir sorun yok dediler sonra tüp bebek denediler yok olmuyordu bebekleri. O zaman da kedileri vardı 2 tane. Bende veteriner hekimim. Dedim ki Rümeysa hiç test filan yapma, insanlara da ara verdik bir süre düşünmüyoruz çocuk de çünkü aile baskısı eş dost baskısı da çok ciddi stres yaratıyor. Sen dedim kedilerini takip et sana karşı tavırları, davranışları değiştiğini fark ettiğinde test yap veya kan ver. Ve öyle de oldu biliyor musunuz. Tüp bebekle dahi tutmayan bebiş kendiliğinden geldi 😇 Çünkü kuzenim ilgisini kedilerine verdi, günlük hayatına döndü sorgulamayı bıraktı dolayısıyla stres seviyesi düştü hormonlar normale döndü ve bir gün ağlayarak beni aradı test yaptım hamileyim diye. Dişi kedisinin davranışlarında farklılık hissetmiş. Normalde kendini sevdirmeyen kedi gelip kuzenimin karnına yatmaya, suratına bakıp miyavlamaya, evin içinde adım adım kuzenimi takip etmeye başlamış. İlk kızlarından sonra 2 kızları daha oldu normal yollarla. Şimdi 3 evlatları var Allah bağışlasın. O yüzden lütfen üzmeyin kendinizi vakti vardır bebeğiniz de size gelmek için bekliyor emin olun.. Sadece bu hayatı kendinize zehir etmeyin… Çok kısa bir zamanda sizden Hamileyim diye bir post daha gelecek ben eminim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Alyamomm merhabalar ,tam olarak bende 2 yıl 1 aylık evliyim .Evliliğimin ilk senesi geri çekilme yöntemiyle hamile kalmak istemedim ,eşimle istemedik daha doğrusu.Sonrasinda ; 1 yıl sonrasında aşırı kanamam oldu ,doktorum düşük yapmış olabileceğini yada başka bir kötü durum oldugundan şüphelendi.Ama evlendigim günden beri öyle ağrılar çekiyorum ki çok sevdiğim öğretmenliğimi bıraktırdı o derece.Sonrasinda….Calidmayi bırakıyorum artık bebek dusunucez dedim ve demez olaydım..İlk aydan başladı eltim “ Ay galiba hamileyim ” demeye..50 yaşındaki kayınvalidem de demesin mi bana nispet yaparcasına “Çok korktum galiba bu ay hamile olabilirim” diye..İkisi de fasa fiso.Bana bende bir problem var muamelesi yaptılar kendi akillarinca..Benim bir de mesleğim gereği yıllarım çocuklarla geçti.Egitim ve çalışma yıllarımı çocuklar için adadım..Başladı kayınvalidem beni 30-40 kişinin içinde çocuğu olmaz konumuna sokmaya.Eltim desen sürekli günüm geçti vs.Beni kudurtuyor.Tutturdu bende istiyorum çocuk diye.Sonra benim günlerim gecikmeye tıpki yerleşme kanaması gibi kahverengi lekelerin falan oldu .Ama inanılmaz acı cekiyorhm.Bu tabiki bebek yerleşmesi sancısı da olabilir ,bir yanimda ruh hastası eltim hamile miyim diye kivraniyo abartıyor her şeyi ilk cocugunda şöyle olmuş böyle olmuş..Ama bir yandan da onca zaman olmayan çocuk şimdi mi oldu diyorum.Herneyse eşime söyledim .Bu durum ya çok kötü bisey yada bebek dedim..Bana çocuğu olmuyor muamelesi yapan iki ruh hastasının (eltim ve kaynanam) onların istediği doktora gittigimde bana her şeyin normal olduğunu söylüyordu.Dusuk ihtimalinde bile şuna dikkat et sebebinin peşine düşelim vs demedi…Sonrasında doktorumu degistirdigimde o da ikilemde kaldı..Ya bebek ya kötü bir şey ve vucumda çok fazla polip olduğunu ..Bunların kanama sancı yaptigini bebek olsa bile düşüreceğini söyledi.. Sonrasında ben ameliyat oldum ..Ameliyatın gayet basitti ama biz çok umitliyiz..Ondan sonrası herkese haddini bildirdim..Fesat eltim bana inat çocuk yaptı ..Kayınvalidem boş insanlarin yanında tekrar tekrar konuştu kadını erkeği..Tabi oğlu hakkından geldi..Gel zaman git zaman bir sene daha geçti .Ama ben yine çok sancı icerisindeyim.Artik doktorlar da bir durumdan supheleniyor .Çünkü 2 yıl oldu..hayallerim yıkıldı dediğim anda en dipteydim..Bir yanda bana nispet yapan beyin yoksulu bir elti..Bir yanda sancılar ameliyat sonrası ..Birde kistim olduğunu ogrendim..Tak onun peşinden doktorum eşimden test istedi…Tahmin ediyordum aslında..Kayinvalidemi beni kotuledigi sulalesinde ben dahil 3 gelin var bebek bekleyen .Normalde ne kist ne polip engel değilmiş bebek için..Dedim ki bu tesadif olamaz ..Köylerindeki herkeste 7-11 yıl bekleme gibi bir durum var her evde ..Tahmin ediyor olduğum gibi eşimin sipermiyogram çok kötü çıktı..5 bin hücreye şükrediyoruz yinede ..Biyolojik olarak hamileliğim çok zormuş .Doktorumuz aşılama tedavisine başlayalım dedi ben her gün ben 6 eşim 8-9 kutu ilaç içiyor..Ama şöyle de bir durum var bu tedavi sayesinde en sağlıklı hücreleri secilicek eşimin… Aslında tedavi size Ümit olucak bir şey ☺️Bir de sağlıksız hücrelerle Allah korusunda döllenme olması çok zor.O sebepten kendinizi uzdugunuzde beni hatırlayın.İki sefer bebek mi acaba diye hissettiğim şey biri polip biri kistti..Kistim eğer kaliciysa yumurtalıklarımla alinicak

Ershnt Kayseri acıbadem -Mustafa taş hocayı bir takip edin..Her doktorun soyledigine aldırış etmeyin ..1 hücreden bile ümit vardır öyle bir şey yok☺️🙏

Alyamomm Rabbim gönlünüze göre versin.Tevekkül etmekten hiç vazgeçmeyin.Vakitsiz ne kuş uçar nede bülbül öter.Bir vakti vardır onunda canım Rabbim boy boy bebeler nasip etsin sana ard arda 🤲🏼🦋❣️

Alyamomm benim bir arkadaşım 8 yıl boyunca hamile kalamadı yıllarca tedaviler yaptırdı artık bıraktım dedi umudunu kesti Rabbim arka arkaya iki tane çocuk nasip etti bende 4 yıldır cocuk sahibi olamıyorum suan hamileyim inan yalnız değilsin sayıca cok fazlayız tabi bana suan saglıksız gebelik deniliyor ama olsun o yüzden kendini yıllar geçiyor diye o strese koyma rica ediyorum bunlar hep çevre baskısından kaynaklanıyor bende hiç anne olamayacakmışım gibi his yaşamadım dersem yalan olur o yüzden Rabbine sığın ve adet mi gördün üzül ama tamam bu ay olmadıysa olmadı de ben hep öyle yaptım asla karalara bağlamadım çünkü olacağına bir gün inandım

Nuur2124 canım baştan sona okudum paylaşımını.Rabbim gönlüne göre versin.Allahım kucağını boş bırakmasın.Sabrın sonu güzel olacak güzel haberlerle gelirsin inşallah 🥰🤲🏼

Alyamomm Ya üzülmeyin ağlamayın sizin için bol bol dua edeceğim senelerce insanlar anne olmak için bekliyor umarım tez vakitte dileyip isteyen kim varsa rabbim en güzelini en hayırlısı dan nasip etsin ben her zaman derim bana rabbim yeterince verdi inşallah olmayanlara verir Allah’ım kimsenin kucağını boş koymasin tanıdığım bir arkadaşım var 10 senelik evli daha çocuğu yok umarım cümle hak eden insanların hepsinin olur 🤲🏻

Alyamomm Rabbim en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin size inşallah🙏 tüm isteyen herkese nasip etsin

Alyamomm ben dış gebelikte dahil [tupum alindi ] +4 kez kimyasalla sonuçlanan gebelik yaşamış biri olarak yazıyorum. Bunları yaşadıktan sonra eşimin genetik problemi olduğunu öğrendik. Pgt li Tüp bebeğe başladık stres maddi manevi yorgunluk dolu bi süreçti şükür Rabbım aratmadı. Çevremde 11. Yılında 4. Ve 5. Tüp bebek denemesinde başarıyı yakalayan dostlarım var. Rabbimden ümidini hiç bi zaman kesme . Bizim sınavımız da bu dualarimdasin kardeşim. ..

• [silindi]

🤲

Alyamomm canım üzülüyosun biliyorum ama hiç kafana takma olmuyo diye çok düşündüğün için stres yapıyosun ve bu durum senide etkiliyor psikolojik ve fizyolojik olarak… Elinden geldiğince düşünme rahatla bırak o zaman hamile kalırsın bak gör… Yakın arkadaşım da aynı şekilde oldu…

Alyamomm canım benim ne zaman ki çocuk fikri aklından. Çıkıcak kendiniz için bişiler yaşıcaksınız bir bakmıssın olmus bile stres tüm hormonlarımızı etkiliyor birşeye cok fazla yogunlasmak bizi o şeyden uzaklastırıyor yani biraz gündelik hayata ve sürekli eğlenip kafadan atmak gerekiyor doğal akışında oluyor herşey birde böyle dene tatil yapın farklı hobiler edinin aklınıza getirmeyin birde bol yeşillik protein ile beslenin Allahın izni ile olur inşallah🌺💐

Yorumlarınız benim için çok değerli hepinizden Allah razı olsun dün tekrar hormon testi yaptırdım eşimde sperm testi verecek hayırlısıyla bı sorun çıkmaz umarım buraya sonuclarimi atsam yorumlayabilir misiniz ♥️

1dilek çok teşekkür ederim canım ☺️🌼umarım tüm dileklerimiz gerçekleşsin