Humakus345cnm Hamileliğimin 30. Haftasındayım pilatese başlamak istiyorum ama erken mi geç mi bilemiyorum tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz 😊
Semilk05 Humakus345cnm YouTube de ay ay pilates hareketleri oluyor. Simge dumanlı. Sakıncalı değil ama ben 4. Aydan itibaren yapmıştım basit hareketler. Sıkıntı olan tek şey bebek baş aşağı dönmeden squat önermiyolar
Nhlhmz11 Humakus345cnm YouTube dan video izleyerek yaptım bende , 24 te falan başladım. Zaten ikinci tramester üçüncü tramester falan ayrı videoları , rahatlatır seni yap 😇
rosemomm çok daha erken başlanabiliyor zaten gebe okulunda bile ⅘.ayda başlamıştık ben eve de aldım basit hareketler yapıyoruz zaten kalçayla daire çizme, öne arkaya gitme, sağ sola gitme, sekiz çizme vs :)
Humakus345cnm Bende doktoruma sorayım diyorum her defasında unutuyorum 🤦 doğumu tetiklerde erken doğurursam diye cesaret edemedim bir türlü başlamaya 🤭 teşekkür ederim bilginiz için 🥰
rosemomm youtube ve instagramda simge duman videoları izleyebilirsiniz ya da youtubeye yazın direk hamile pilates diye çıkıyor zaten çok bi hareket yok ve doğum anına kadar öneriliyor normal dogum için sancı geldiginde pilates topu rahatlatıyor diye ona oturup calismalar yapabilirsiniz ya da çökme hareketleri ilerleyen haftalarda kuyruk sokumu ağrınız oluyor ben bazen koltukta rahat edemeyip pilates topu üzerinde oturuyorum daha rahat geliyor
Humakus345cnm Hepinize tek tek teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için bugünden itibaren başlıyorum inşallah 🥰 Rabbim hepimize de sağlık afiyetle evlatlarımızı kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 🤲🐣