Tazeanne2101 gizcansen merhaba bende egepol takipliyim takipli hastalara gidip konuştuğunuzda peşin ödeme yaptığınızda bi miktar düşürüyorlar bilginiz olsun.
Cansun_133 Ao526- en uygun olan o zman birde ben ege yaşama gidiyorum muayene şuan 465 olmus doğumu sormadım kontrole gittiğimde onu ds ogrenicem
BirVeraAnnesi35 Hilalikoo 2 gün önce konuştım çınarlıyla ikinci zam geldi dedi 19750 olmuş bilginiz olsun doğum
Elfve Canimucizem tamamen şans oldu bana geceki ebe çok kötü tersti ama o doğum anına denk geldi topta zıplattı elim tuttu melek gibiydi
Linaa90 Ekol e giden var mı doğum ücreti zamlardan sonra nolmuş acaba aradım ama fiyat bilgisi verilmiyor doktor muaynanesi olmadan
adalinda-35 Linaa90 salı günü gidicem bende görüşücem fiyat alıcam şuan muayene 715 olmuş doğumu da öğrenilen bakalım
Tugcejkjv Linaa90 merhaba pazrtesi günü ekole gttim takipli hasta olduğum için normal 18500 sezeryan 17500 dendi
Canimucizem Cansun_133 Fatma hanima gidiyorum geçen seneden beri gidiyorum ben polikistik over vardı onu tedavi etti çok çok memnunum
SenaaaNurrrr meliketprk Merve hanıma normal sağlık kontrolü için gittim 1 kere memnun kaldım çok samimi ve rahatlatıcı bir doktordu ama çalıştığı hastane pek güven vermediği için egepole gidiyorum ben