Canimucizem Elfve ne zaman doğum yaptınız bende orays gidiyorum nasip olursa orda olacak benim doğumumda 14 bin diye konuştuk ama çok önceydi haftasonu kontrolum var bilgi alicam bakalım kaç oldu
Hilalikoo Gullblk bende cınarlıya gidiyorum daha yeni zam geldi 15.000 oldu. Yanlış yazmış olabilir misiniz
Buko35 Gullblk Çınarlı 15000 oldu diye duydum arkadaşım gidiyor. Ben 3 sene önce oğlumu çınarlıda doğum yaptım 3000 e 🙈 Doktorum ekole geçince şimdi 2.ye oraya gidiyorum. 17000 diyorlar
Tunc-armagan Gizemengin35 bende çınarliya gidiyorum canım oğlumda da oraya gitmiştim. Hangi doktora gidiyosun
Elfve Canimucizem 2 sene oluyor doktorum yurtdışına gitti ama Fatma ebe diye bir melek vardı asıl o doğumu yaptırdı
defneveannesii_ Ozo3535 Doktorumdan çok memnunum kendisi doçent ve işinde çok iyi tavsiye ederim🙏 Cüneyt Eftal Taner doktorum🫶🏻
Gullblk Hilalikoo Ewt yeni zam oldu ama size yanlış söylemişler sanırım bu gün de arkadaşım doğum yaptı 19.750 fiyatı
Reyhan3564 Hilalikoo anladım çok teşekkür ediyorum bende onur beye gidiyorum bayramdan sonraki hafta kontrolüm vardı şimdi haftaya gideceğim
BirVeraAnnesi35 Hilalikoo 2 gün önce konuştım çınarlıyla ikinci zam geldi dedi 19750 olmuş bilginiz olsun doğum