Bal_1604 Deletedmom_85 😌 sabret 2.trimestere geç bir enerji geliyor bende öyle olmuştu çok iyiydim 1.trimesterim benimde uyumakla ve bulantiyla geçmişti merak etme geçmiyor gibi geliyor ama geçiyor
__mom1 Deletedmom_85 benim de belim ağrıyor hemen. Ben bel ve karın destekleyici kemer aldım. O biraz rahatlatıyor
Bal_1604 HeycanliMommy sanırım doğuma kadar ev supurmiycem bidaha 😂 dünden beri kasık ağrısı çekiyorum ya
HeycanliMommy Bal_1604 yemek yaptım ayakta kaldım karnım sertleşti kasıgım ağrıyor. Belki de spor yapmadıgım için böyle
Deletedmom_85 Novamomy ben galiba vitaminlere bıktırmadim hiç. Sağlık ocağında bakarlarsa orada yaptirayim olmadı. Haklısın canım inan ki bende yapmiyim diyorum yapmıyorum da ama napiyim gurbette.olunca zor oluyor işte kimsem yok
esraEb Deletedmom_85 ben de günlerdir eşime evi süpür diye yalvarıyorum. Kendim yapmaya da cesaret edemiyorum 😤 aynı evim leş gibi.
Deletedmom_85 esraEb benim evim yol kenarında camlar falan full açık zaten. Tozdan ayak izimiz çıkıyor laminente düşün 🥲 yapmayınca da olmuyor işte…
esraEb Deletedmom_85 aynen öyle bizim ev de cadde üstünde ve üstelik dubleks 🤮 ilk ayımda yaptım ve kanamam başladı. Ondan sonra bıraktım mecbur
Bal_1604 Deletedmom_85 😌 gecicek az daha sabret kendini yorma bu haftalarda biraz tehlikeli haftalar bunlar
Fuhrer Deletedmom_85 ben artık saldım eşim evde olduğun da sağ olsun evi süpürse yetiyor detaylı temizliğe giremiyorum
Mavidunyamm Deletedmom_85 1. Trimesterdeyim bende de oluyor canım. Bebek yerlesiyor, buyuyor onun da etkisi var. Kendini çok yorma bebisine ve kendine iyi bak 😘
86elif Deletedmom_85 yormayın kendinizi doktorumda bana doğurana kadar her an risk vardır ama en önemlisi 12.haftaya kadar dedi.sen tedbirli davran gerisi takdiri ilahi dedi.bende çok korkuyorum ama hep güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum
Deletedmom_85 86elif haklısın canım. Son pişmanlıkta fayda etmez maalesef elimden geldiğince yormuyorum kendimi iste
Mavidunyamm Deletedmom_85 üçüncüye gebeyim 😁 tabi bir cocugum var ilki ölü doğumdu canım. Yok karistirmiyon 🤭
Bal_1604 HeycanliMommy bilmiyorum en ufak iş bile çok yoruyor ve ağrı yapiyor birde spor yapsak kendimize gelemeyebiliriz 😂😂 az kaldı hayırlısıyla bir dogursak