birmeleginannesi_ canım daha bu ay yaptırdım ayın 5inde. Kendi doktorum gelecek ay yapalım diyince ben de daha fazla beklemek istemediğim için başka bir hastaneye gittim ve hemen yaptırdım.Kendi doktorum daha pahalıya yapıyordu üstelik. Yapan hastane Zaten anestezisiz yapmıyordu, ben de çok korkmuştum . Beni uyutup uyandırmaları yarım saat sürdü, odama getirdiler sedyeyle. Sağ tüpüm tıkanıkmış yaptırmasam bilemeyecektim hiç aklıma gelmezdi mesela. Doktor işlem anında açmış. Uyandığımda tabi ağrım vardı ve 3 gün kanamam oldu adet gibi. Ama normalmiş bunlar. 3 gün de antibiyotik kullandım. Su an yumurtlama günümü değerlendirdim ve adet günümü bekliyorum umarım hayırlı haberler alırım. Profilimde sordum ve hsg sonrası hemen hamile olan çok kişi olmuş. Bizde eşimde ve bende bir sorun olmamasına rağmen 10 aydır bebeğimiz olmuyordu ve ben kendim araştırarak hsg çekilmek istemiştim. Bir de sana tavsiyem anestezili çektirmen çünkü çok kişinin yorumunu okudum burada, anestezisiz çektirirken kendini kasan ve o an devam edilmesini istemeyen çok kişi varmış o yüzden doktor sıvıyı tam gönderemeyince de bir daha çekilmek zorunda kalıyorsun veya tıkanıksa açamıyormuş, ya da kastığın için tıkanık görünüyormuş falan. Ama seni uyutunca her şeyi rahat rahat yapıyorlar